Όλα εδώ πληρώνονται! «Γαμώ τις διαδικασίες σας»!

Όταν ο κ. Σαμαράς με τον φαλακρό Ιουδαίο δικηγόρο του Ρότσιλντ, «κομματικοποιούσαν» την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, και έστηναν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με τους «Συριζοανακριτές» και τους προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», δεν περίμεναν ότι ο «Δαβίδ του FBI»,  (που είναι «ανώτερο κλιμάκιο»),  θα εύρισκε προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», για να κρατήσει τον Αλεξ Οβριόπουλο στην Εξουσία, ώστε να

παραχωρήσει τη Μακεδονία, να αναγνωρίσει το Κόσσοβο και του Τσάμηδες και να μετατρέψει τον ελληνικό χώρο σε Κέντρο διερχομένων Ισλαμιστών.
  Όλα εδώ πληρώνονται.
  Όπως λέει και η παροιμία: « Επίσκοπε τον Δαμαλά δίχως νου, δίχως μυαλά, τα μικρά δε σάρεσαν τα μεγάλα γύρευες. Τώρα κούνα τ’ αραπόπουλο».
Ο αμερικανός φίλος Λίντον Τζόνσον είπε το 1964 στον (ιουδαίο) πρέσβη Αλέξανδρο Μάτσα : «Γαμώ το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα σας»! Επομένως , τώρα ο Ύπατος Τζέφρεϋ (Πύατ) επαναλαμβάνει : «Γαμώ τις διαδικασίες σας»!.
ΥΓ, Πιστεύω ότι ο κ. Μηχαλολιάκος, ο Ηλίας, ο κ. Παπάς, και ο κ. Παναγώταρος, ως μεγαλόθυμοι, όταν προφυλακιστεί από το Ανταρτοδικείο ο κ. Σαμαράς, να του πηγαίνουν πορτοκάλια στον Κορυδαλλό, ως καλοί Σαμαρείτες.


Πηγή

 http://attikanea.blogspot.gr/