Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ....Δ.Καμμένος: Ποιος ρουφιάνος δικός μας, ρουφιάνεψε στον ρουφιάνο Παπαδημούλη;

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής σε μια ακόμα ποιοτική-πολιτική τοποθέτηση
Ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το ήδη υψηλό επίπεδο της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Βουλής, εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής Δημήτρη Παπαδημούλη.


«Είναι καθ’ έξιν ρουφιάνος ο Παπαδημούλης, τώρα ρουφιανεύει και τους ΑΝ.ΕΛ.», δήλωσε ο Δ. Καμμένος, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Realfm ότι ο κ. Καμμένος «είναι στριμωγμένος και απομονωμένος στο ίδιο του το κόμμα».


«Ποιος ρουφιάνος δικός μας, ρουφιάνεψε στον ρουφιάνο Παπαδημούλη», είπε ο Δ. Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. απαντώντας στον κ. Παπαδημούλη που είπε νωρίτερα στον Realfm ότι ο Δ. Καμμένος υπηρετεί σχέδιο για να ρίξει την κυβέρνηση και αν διασπάσει τους ΑΝ.ΕΛ., είπε: «Είναι τελείως της πλάκας οι ισχυρισμοί του. Μήπως εκείνος έχει σχέδιο για την ρήξη της κοινωνίας;»

Ο Δ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε αν με τους χαρακτηρισμούς κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους υψηλούς τόνους, βοηθά την κυβερνητική συνοχή, απάντησε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το κόμμα του.

Σε ερώτηση αν έχει την στήριξη του Π. Καμμένου απάντησε ότι θεωρεί ότι την έχει αλλά δεν μεταφέρει δημόσια τις συνομιλίες τους. Στο ερώτημα αν θα παραιτηθούν οι υπουργοί των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, εφόσον ψηφιστεί συμφωνία από την Βουλή με τον όρο «Μακεδονία», απάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα». Και άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει η κυβερνητική ευστάθεια, δηλαδή να αποσύρουν οι ΑΝ.ΕΛ. την στήριξή τους από την κυβέρνηση, καθώς στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε ξανά: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα. Τελεία». Στην παρατήρηση ότι έτσι αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ξαναπάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα».