Τετάρτη, Φεβρουαρίου 7

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΤΕ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ

Το σύνθημα «ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΤΕ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ» ήταν ένα από τα πολλά συνθήματα στην συγκέντρωση της Αθήνας, σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2018 για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
Και πολύ σωστά, έτσι είναι. ΟΜΩΣ… από ποιους Ορθοδόξους; Από αυτούς που την Ορθόδοξη γη των χριστιανών της Παλαιστίνης πωλούν στο Ισραήλ; Από αυτούς που πωλούν ελληνική γη, ακίνητα και επιχειρήσεις  σε Τούρκους;

Από αυτούς που πωλούν ελληνική γη στα Ιεροσόλυμα στο Ισραήλ; Από αυτούς που μέσα στην Αγία Τράπεζα της Εκκλησίας του Χριστού προσφωνούν για θεό τους το Κοράνι; Από αυτούς που επιτρέπουν ως παιδεία των Ελλήνων να είναι το τρίτο φύλο ως άνθρωπος; Από αυτούς που ντυμένοι ως ιεράρχες οδεύουν σιγά σιγά το Σώμα του Χριστού Λαού προς την ισλαμοποίηση και τον τελικό αφανισμό των Ελλήνων;
Αυτοί δεν είναι της Ορθοδοξίας, ούτε του λαού μα ούτε και του Χριστού· γιατί αυτοί είναι αντίχριστοι ποιμένες που μιλούν στον ελληνικό λαό για την αγάπη του Θεού για να μην αντιστέκεται ο λαός, αλλά παράλληλα κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Ευτυχώς όμως υπάρχει και το Άγιο τιμημένο ράσο της Ορθοδοξίας, οι Άγιοι Πατέρες που τιμούν το ράσο και υπηρετούν τον ελληνικό λαό. Πολλά από αυτά τα άγια παπουδάκια ήταν παρόντα στο συλλαλητήριο.
Το σημερινό συλλαλητήριο ήταν ομόψυχο, αγνό και πέρα από κάθε κομματικό προσανατολισμό. Έδειξε πως οι Έλληνες μπροστά στο μέγεθος της προδοσίας αποφάσισαν να ξεσηκωθούν με αφορμή το Μακεδονικό και αίτιο όλα όσα κακά και ολέθρια συμβαίνουν τα τελευταία έτη στην Ελλάδα. Για αυτό και οι ομιλητές σήμερα δεν περιορίστηκαν στο Μακεδονικό, αλλά αναφέρθηκαν και στα αντισυνταγματικά μνημόνια, στην απαράδεκτη και σκόπιμη φτωχοποίηση του λαού και ό,τι άλλο μας υποβίβασε και μας εξαθλίωσε.
Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από νωρίς και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, γιατί κάποιοι μη κύριοι του συστήματος δεν τους άφησαν να περάσουν από διόδια. Με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές και από το αίσθημα του ελληνικού λαού ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος με ειρηνικό τρόπο αρχικώς. Σχετικό κείμενο παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Ελλάδος. Είναι σαφές πως αν οι κυβερνώντες δεν συμμορφωθούν με τις επιταγές του ελληνικού λαού, το άρθρο δηλώνει σαφώς το «με κάθε τρόπο». Φυσικά δεν περιμένουμε από προδότες να δείξουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό, αφού ήδη ο Κοτζιάς είπε την μ@λ@κία του:

Ο λαός σήμερα ενώθηκε σε ένα σώμα, μία καρδιά, ένα θέλω, μια πνοή όχι μόνο στην Αθήνα και έδωσε το στίγμα. Η Ελλάς σύσσωμη σήμερα έκανε το δεύτερο βήμα, κι η φωνή των Ελλήνων ακούστηκε στους Ουρανούς.
Το παρακάτω βίντεο είναι αμοντάριστα πλάνα και ενημέρωση από την συρροή του ελληνικού λαού στο Σύνταγμα:
 /katohika.gr