Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26

Βο(υ)λευτές και οπαδοί!

Διαβάστε προσεκτικά το κείμενο, που συνοδεύει την εικόνα του παρόντος. Δείχνει τον βαθμό του αμοραλισμού των Ελλήνων(;) πολιτικάντηδων, που ανεξάρτητα από την φαινομενική ιδεολογία πίσω από την οποία κρύβονται, αποζητούν όλοι την προσωπική εξασφάλιση και αποκατάσταση όπως την εννοεί ο καθένας τους.

Το κείμενο αυτό το αφιερώνω στους αμετανόητους υποστηρικτές της "αριστερής επανάστασης". Σε αυτούς που δεν τους κλόνισε η τρίτη και σκληρότερη δανειακή σύμβαση, σε αυτούς που δεν πτοήθηκαν από την φασιστική απόρριψη της γνώμης του 62% του λαού που απαίτησε τον τερματισμό της λιτότητος,
σε αυτούς που εξακολουθούν να υποστηρίζουν όλους όσοι υβρίζουν τους απλούς ανθρώπους αποκαλώντας τους "φασίστες", "ρατσιστές" ή "ακροδεξιούς ταραχοποιούς" επειδή δεν ανέχονται την παραχάραξη της Ιστορίας τους!

Με ιδιαίτερη λύπη και πόνο το αφιερώνω σε κάποιους, που ενώ στα μαθητικά μας χρόνια υπήρξαν εμπνευστές της φοιτητικής μας πορείας και μετέπειτα της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας, σήμερα έχουν παρασυρθεί στο παιχνίδι της "οπαδικής" πολιτικής, αρνούμενοι να αποδεχτούν την αλήθεια...

Μόνοι κερδισμένοι από αυτή την στάση είναι οι βο(υ)λευτές, που εφαρμόζουν ασύστολα και ατιμώρητα την επαίσχυντη ρήση του «ηθικό είναι το νόμιμο», όσο ανήθικος και ανέντιμος κι αν είναι ο νομοθέτης.

ΞΥΠΝΑ νεοέλληνα, οπαδέ της "αριστερής" ή "δεξιάς" ομάδας των αμοραλιστών, που υπονομεύουν και καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον σου, έχοντας ήδη παραχαράξει και αλλοιώσει το παρελθόν σου!

ΞΥΠΝΑ ανόητε "επαναστάτη" -με ή χωρίς αιτία- που θέλοντας να "ξεφύγεις" από την Αλήθεια αποδέχεσαι κάθε τι που σε καταστρέφει, πετώντας στα σκουπίδια (ή στην ανακύκλωση αν προτιμάς) το μυαλό σου!

Είναι ΚΡΙΜΑ και ΑΔΙΚΟ να αφανιστεί ένας λαός επειδή δεν έχει το σθένος να παλέψει και να νικήσει τους δαίμονες που τον στοιχειώνουν!