Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22

«Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Η Γερμανική αστυνομία μού έβγαλε τα δόντια με πένσα»

Το γνωστό συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετές προγραμματισμένες συναυλίες του στη Γερμανία το 2002 όταν ο Λίαμ Γκάλαχερ έμπλεξε σε έναν καυγά στο μπαρ ξενοδοχείου του Μονάχου.
Παρά το γεγονός ότι τόσο εκείνος όσο και ο ντράμερ Άλαν Γουάιτ συνελήφθησαν τελικά για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, αφέθηκαν ελεύθεροι με πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Ο Γκάλαχερ βγήκε από το περιστατικό με μπόλικα δόντια σπασμένα, μόνο που τώρα έχει μια άλλη εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη στη Γερμανία πριν από 16 χρόνια. Όπως είπε στον «Guardian» ο 45χρονος μουσικός: «Όλα έγιναν όταν κλότσησα έναν μπάτσο στο γαμ… λόμπι, νομίζω, γιατί μετά ξύπνησα στο γαμ… κελί. Νομίζω πως με χτύπησαν στο κεφάλι στο πίσω μέρος του γαμ… βαν και μου έβγαλαν τα δόντια. Γιατί αφαιρέθηκαν εντελώς τέλεια. Και μετά μου είπαν: ‘»Καθώς ανέβαινες τις σκάλες, παραπάτησες και τα έσπασες εκεί». Αλλά θα ήταν σπασμένα, έτσι δεν είναι; Δεν θα είχαν πέσει με τόσο τέλειο τρόπο».
Και πιστεύει πως όλο αυτό συνέβη ως αντίποινα για την επίθεση σε αστυνομικό: «Μου τα έβγαλαν γιατί τα έβαλα με έναν από τους μπάτσους τους. Αυτό ακριβώς συνέβη εκεί». Και λέει μάλιστα πως όταν ξύπνησε δεν είχε πρησμένα χείλη ή κάποιο τραύμα που να υποδεικνύει πως είχε χτυπήσει στο στόμα. Πώς λοιπόν έπεσε και έσπασε τα δόντια του χωρίς τραύματα, μελανιές και αίματα, αναρωτιέται.
Οι κατηγορίες του μοιάζουν βέβαια παρατραβηγμένες, να λες δηλαδή πως η αστυνομία σού έβγαλε τα δόντια με πένσα, αυτό όμως λέει ακριβώς. Όταν συνέβη το περιστατικό με την αστυνομία, οι Oasis είχαν ισχυριστεί στην επίσημη ιστοσελίδα τους πως ο Γκάλαχερ ήταν «αθώο θύμα», παρά το γεγονός ότι τα γερμανικά μέσα έλεγαν πως είχε κλοτσήσει έναν αστυνομικό στα πλευρά.
«Αρκετά μέλη των Oasis και η παρέα τους έπεσαν θύματα απρόκλητης επίθεσης από μια ομάδα νεαρών σε κλαμπ του Μονάχου», έγραφε το ανακοινωθέν του συγκροτήματος το 2002. Ο Γκάλαχερ λέει τώρα ότι οι νεαροί την έκαναν πριν φτάσει η αστυνομία, όταν και ξέφυγε η κατάσταση με τους μπράβους του μαγαζιού και τους 80 αστυνομικούς που έσπευσαν να επιβάλουν την τάξη.
AP_17216184722294
Ο Λίαμ έφτιαξε, όπως μας λέει, τα δόντια του την επομένη, οι κατηγορίες του ωστόσο δεν έχουν για την ώρα απάντηση από την αστυνομία του Μονάχου…
localStorage.clear();


Πηγή