ΚΚΕ: Θα ψηφίσουμε σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης--ΑΦΗΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠ 'ΟΛΑ...

Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΥ για την υπόθεση Novartis ρίχνει βέλη σε κυβέρνηση και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...έτσι ....στάχτη στα μάτια....
ΚΚΕ: Θα ψηφίσουμε σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης

Σχόλιο σχετικά με τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis, αλλά και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε το γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, πολύ περισσότερο να δώσει
άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας, όπως έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, λέγοντας ότι η αιτία της κρίσης, των μνημονίων και των λαϊκών προβλημάτων είναι απλά και μόνο η διαφθορά και κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όχι ένα σύστημα, μία συνολική οικονομική και κοινωνική πολιτική, που έχουν στο DNA τους το κυνήγι του κέρδους, όλα αυτά δηλαδή τα οποία υπηρετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη συνέπεια», αναφέρεται σχετικά.
Και προστίθεται καταληκτικά: «Είναι καθαρό ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει στη Βουλή τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis και θα συμβάλλει -όσο περνάει απ' το χέρι του- για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν».