Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

«Ατσαλάκωτε» Δημήτριε: Άσε τις μηνύσεις και πες μας τι έγινε τότε με τα εμβόλια. Πόσο πήγε το «μαλλί;»

avramo
 Διαβάζουμε: Μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι ενέπλεξαν το όνομά του στην πολύκροτη υπόθεση Novartis, κατέθεσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος κατηγορεί τους δύο ανώνυμους μάρτυρες για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ζητώντας από την ελληνική δικαιοσύνη την άμεση ανάκληση των διατάξεων, βάσει των οποίων οι μάρτυρες
υπήχθησαν σε καθεστώς προστασίας.
Μάλιστα. Μέχρι εδώ καλά. Πάμε τώρα παρακάτω για μερικά ερωτήματα που θα θέλαμε να κάνουμε στον κ.Επίτροπο.
-Ποιος ήταν υπουργός τότε που η Ελλάδα ξόδεψε έναν σκασμό λεφτά-γύρω στα 60-80 μύρια- λένε οι πληροφορίες, κύριε Δημήτρη για τις δύο δόσεις, γιατί δεν έφτανε η πρώτη, απαιτήθηκε και η δεύτερη.
–Πόσος κόσμος τρυπήθηκε και εμβολιάστηκε; Πόσα εμβόλια καταναλώθηκαν, κύριε Δημήτρη; Πάνω από 400.000 λαού; Και πολλούς βάζουμε.
—Τι απέγιναν τα εμβόλια που μας έμειναν αμανάτι; Πήγαν σε αποθήκες του υπουργείου; Πόσα ήταν;
-Πόσα εμβόλια έληξαν, κύριε Δημήτρη, από τα εναπομείναντα;
–Τον καθηγητή από το Παστέρ, τον γνωρίζατε; Θυμάστε τι είχε πει για τα εμβόλια, εκείνος ο εξαίρετος επιστήμονας;
—Ποιος χάραζε την πολιτική για την υγεία, εκείνη την περιόδο; Ο φούφουτος;
–Και, που κατέληξαν τα εμβόλια; Πόσο αγοράστηκαν, πόσο πουλήθηκαν και πόσα χρήματα έχασε το Ελληνικό Δημόσιο; Υπήρξε και δεύτερη φαρμακοβιομηχανία,, πλην της Νοβάρτις που εισήγαγε τα εμβόλια; Θυμάστε το όνομα της και τόνομα του Έλληνα φαρμακοβιομήχανου; Αυτόν που γνωρίζει καλά και ο κ.Γεωργιάδης.
Ακούστε κύριοι της ΝΔ. Δεξιός πατριώτης, δεν σημαίνει παραδόπιστος νεοδημοκράτης. Αυτό το δικαίωμα λοιπόν μας κάνει να σας κρίνουμε. Αφήστε λοιπόν τις μηνύσεις και τα παχιά λόγια του Σαμαρά ότι επιχειρείται επίθεση στην αστική τάξη από τους κομμουνιστοσυμμορίτες( αυτά που γράφουμε εμείς, εδώ και τόσο καιρό)και τοποθετηθείτε στα χρήματα που διασπαθίστηκαν, εκ του πονηρού και με δόλο.
Θα πληρώσετε-εαν φταίτε- γιατί πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος.
Όπως κάποτε θα εφαρμοστεί και γι αυτούς τους προδότες που μας κυβερνούν σήμερα. Αργά ή γρήγορα δεν θα γλυτώσει κανένας. Και δεν σας κρύβουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε φιλοαμερικανοί, ικανοποιούμαστε με το θέμα ότι η τιμωρία τελικά θα έρεθει από αυτούς. Γιατί το υπάρχον σύστημα, όχι μόνον δεν το εμπιστευόμαστε αλλά θεωρούμε ότι έχει κάνει πολύ χειρότερα από όσα έχετε κάνει σείς. 
Σ.Σ.Χ

 http://www.makeleio.gr