Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση μόδας της Kate Middleton

Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση μόδας της Kate Middleton Διάσημοι και μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την «έκθεση μόδας», που διοργάνωσαν από κοινού η Kate Middleton με την Κόμισσα του Ουέσσεξ, Σοφία.Η έκθεση περιλαμβάνει δημιουργίες από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να χρησιμοποιήσει τη μόδα ως μέσο έκφρασης και πλατφόρμα αρωγής στο να αντιληφθούν οι πολίτες διαφορετικά πλέον την σύγχρονη «Commonwealth».


Η έκθεση περιλαμβάνει δημιουργίες από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να χρησιμοποιήσει τη μόδα ως μέσο έκφρασης και πλατφόρμα αρωγής στο να αντιληφθούν οι πολίτες διαφορετικά πλέον την σύγχρονη «Commonwealth».
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας μια δημιουργία του οίκου Erdem, ενώ η Σοφία επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Burberry. Ανάμεσα στους καλεσμένους του Commonwealth Fashion Exchange ήταν η Naomi Campbell, η Stella McCartney και η Anna Wintour.govastileto.gr