Πέμπτη, Φεβρουαρίου 1

Στην Kerry Washington το ειδικό βραβείο της Ένωσης Ενδυματολόγων

Στην Kerry Washington το ειδικό βραβείο της Ένωσης Ενδυματολόγων

Η Ένωση Ενδυματολόγων των ΗΠΑ -Costume Designers Guild (CDG) ανακοίνωσε ότι η Kerry Washington, ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBT κοινότητας θα τιμηθεί με το Spotlight Award στην 20η τελετή απονομής των βραβείων
της.



«Το βραβείο Spotlight τιμάει έναν ηθοποιό, ο οποίος με το ταλέντο και την καριέρα του αποτελεί προσωποποίηση της διαρκούς δέσμευσης για αριστεία και έχει επίγνωση της σημασίας και του ρόλου του σχεδιασμού κοστουμιών» αναφέρει η Ένωση Ενδυματολόγων.



Η σχεδιάστρια των κοστουμιών της Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά "The Scandal", Λιν Ελίζαμπεθ Πάολο δήλωσε: «Η Kerry ενσαρκώνει το ύφος και την κομψότητα και είναι ένας αληθινή fashionista. Η εκτίμησή της για το σχεδιασμό, καθώς και το δημιουργικό της πνεύμα, έχουν κάνει τη συνεργασία μου μαζί της σε αυτές της επτά σεζόν μια απόλυτη απόλαυση. Συνεργάστηκε για την εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται μέσα από την τέχνη της ενδυματολογίας και η αγάπη της για το κοστούμι ως μέσο αφήγησης είναι κάτι περισσότερο από εμφανές στο σώμα της».

govastileto.gr