Πέμπτη, Φεβρουαρίου 8

Βγάζουν την …NOVA rtis για να «ξεχάσουμε» την… NOVA Macedonia.

-καραγιοζισ
Μανούλες στην παραπληροφόρηση. Βγάζουμε μία «φούσκα» την άλλη μέρα του συλλαλητηρίου ,σπρώχνουμε όλους τους παπαγάλους να ασχοληθούν μονομπλόκ με το θέμα και καθαρίσαμε. Γελά και ο Χατζηαβάτης με τα καμώματα τους. Πάνε φιρί-φιρί να χυθεί «αίμα» για να γίνει η πτώση τους.
Το ότι χρηματίζονται αδρά ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι πέρα πάσης αμφισβήτησης, αλλά ξενίζει το τάιμιγκ.

Η σούπερ σκανδαλάρα σερνόταν στα συρτάρια πολύ καιρό, και μπορούσε να βγει δέκα μέρες πριν, η μετά, αν και ξέρουμε ότι θα πάει και αυτό όπως όλα τα σκάνδαλα και οι κλεψιές στην Ελλάδα, στον κάδο, διότι το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν φυλακές για να χωρέσουν όλοι οι κατά καιρούς κλεφταράδες.
Εάν κάνουμε κάποιο μεγάλο νησί φυλακή ίσως χωρέσουν, διότι είναι πολλές χιλιάδες αυτοί που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Από πού να ξεκινήσει κανείς.
Από τους τοπικούς άρχοντες, από τα σώματα ασφαλείας, από τους στρατιωτικούς, από τους δημόσιους προϊστάμενους υπηρεσιών, από τους ασχολουμένους με την υγεία, παιδεία, πολεοδομία, εφορία, και άλλα «ευαγή ιδρύματα» , από υπουργούς βουλευτές κ.λ.π; σχεδόν όλοι όσοι έχουν ασκήσει κάποια μορφή εξουσίας διαχρονικά έχουν ξεσκίσει ταμεία, και έχουν πάρει το μερίδιο τους από την …πίτα. Οπότε; Η υπόθεση θα πάει να βρει τις κατά καιρούς εμφανιζόμενες λίστες των ληστών.
Το ζουμί είναι πως με τούτα και με εκείνα παραχωρούν οι αριστερουληδες το από παλιά χρεωστούμενο κατά την γνώμη τους Μακεδονικό φιλέτο στους Σκοπιανούς.http://sfairika.gr