Αβραμόπουλος: «Ατεκμηρίωτη και διάτρητη» η δικογραφία για τη Novartis

29/6/2014 Τα ληγμένα εμβόλια του Αβραμόπουλου
Αβραμόπουλος: «Ατεκμηρίωτη και διάτρητη» η δικογραφία για τη Novartis
Ως «ατεκμηρίωτη και διάτρητη» χαρακτηρίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος τη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, που βλέπει, επιπλέον, προσπάθεια εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων.
Προειδοποιεί ότι ψευδομάρτυρες και ηθικοί αυτουργοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τακτική δικαιοσύνη και ζητά να χυθεί άπλετο φως.
Ο κ. Αβραμόπουλος σημειώνει, τέλος, ότι θα προβεί σε πλήρη ενημέρωσης της Κομισιόν και των άλλων ευρωπαϊκών θεσμών.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα έλαβα γνώση της ατεκμηρίωτης και διάτρητης δικογραφίας. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι πρόκειται για σκευωρία χωρίς προηγούμενο, που σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να σταθεί. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευσθούν και να την επιχειρήσουν.
Ωστόσο δεν αρκούν οι χαρακτηρισμοί αυτοί. Θα ήταν αρκετοί εάν δεν υπήρχε συγχρόνως παραβίαση σοβαρών θεσμικών κανόνων λειτουργίας, στην προσπάθεια να θιγούν και να εξοντωθούν πολιτικοί αντίπαλοι.

Οι ψευδομάρτυρες, οι ηθικοί αυτουργοί και συναυτουργοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τακτική δικαιοσύνη, κατηγορούμενοι για σοβαρά αδικήματα, όχι μόνο κατά όσων σήμερα κατονομάζονται αλλά και κατά της ομαλής λειτουργίας της πολιτικής ζωής του τόπου.

Όλα και όλοι στο φως της δημοσιότητας άμεσα και το πλήρες κείμενο της δικογραφίας, ώστε να αποκαλυφθούν η σκευωρία και οι προθέσεις των σκευωρών.

Και αυτό, για να μην μείνει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να πετύχει η απόπειρα υπονόμευσης του κράτους δικαίου.

Η πολιτική και η δικαστική καταδίκη όλων αυτών των ενεργειών και των εμπνευστών τους θα είναι συντριπτική και απόλυτη.

Από πλευράς μου, θα προβώ σε πλήρη τεκμηριωμένη και αναλυτική ενημέρωση του Προέδρου, των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Θεσμών».
Μια πρώτης τάξης χρυσοφόρα επιχείρηση για τις φαρμακευτικές εταιρείες απεδείχθη η γρίπη Η1Ν1 που έφθασε και στη χώρα μας το 2009 και είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.
PictureΗ «μπίζνα» έγινε με τα εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγοραστεί διά χειρός Αβραμόπουλου


Σε σημερινό άρθρο της η Ελευθεροτυπία, αναφέρει ότι η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ειδικά ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε φροντίσει δεόντως με καθημερινές του έκτακτες ανακοινώσεις να υπενθυμίζει το πόσο επικίνδυνος και θανατηφόρος ήταν ο ιός της γρίπης. Στη συνέχεια αγοράστηκαν τόνοι εμβολίων αλλά και αντι-ιικών φαρμάκων, τα γνωστά tamiflu και relenza, προκειμένου να...  σωθεί ο πληθυσμός. Η «μπίζνα» έγινε με τα εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγοραστεί διά χειρός Αβραμόπουλου, τις παραγγελίες των οποίων ακύρωσε στη συνέχεια η τότε υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έπειτα από πολλές δικαστικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, ο τότε υπουργός Υγείας είχε παραγγείλει στην αρχή 8 εκατ. δόσεις με δεδομένο ότι θα καλυπτόταν ένα ποσοστό του πληθυσμού. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος υποστήριζε, οι νέες οδηγίες έλεγαν πως απαιτούνται διπλές δόσεις για να είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο.
Ετσι προχώρησε σε δεύτερη παραγγελία για να έχει στη διάθεσή της η χώρα μας... 16 εκατ. δόσεις!!!

Ομως οι Ελληνες δεν τσίμπησαν (να' ναι καλά και το διαδίκτυο) και με το φόβο των παρενεργειών γύρισαν την πλάτη στα εμβόλια Αβραμόπουλου. Παρ' όλη την προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, ελάχιστο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού εμβολιάστηκε, ούτε καν οι επαγγελματίες υγείας.

Οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του υπουργείου Υγείας με συνεχείς ανακοινώσεις τους επί ματαίω προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να σπεύσει να εμβολιαστεί.

Με την αλλαγή της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η νέα υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου  άρχισε να αφήνει αιχμές για τον τρόπο προμήθειας και διάθεσης των εμβολίων κάνοντας λόγο για την «υπερβολική παραγγελία πανδημικών εμβολίων της προηγούμενης κυβέρνησης», και η ίδια προχώρησε στην ακύρωση 12,3 εκατ. δόσεων εμβολίων, που αντιστοιχούσαν σε εξοικονόμηση περίπου 80 εκατ. ευρώ.

Και έτσι από τις αρχικές 16 εκατ. δόσεις η χώρα μας, μετά τις ακυρώσεις, κράτησε στα ψυγεία μόνο 3.636.000 δόσεις, μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να αποφευχθεί η δικαστική διαδικασία. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η υπόθεση με τα αντι-ιικά φάρμακα.

Πως είχε μεθοδευτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας:

Κλασσικά: Πρόβλημα - Αντίδραση - Λύση.
  • Οι ιθύνοντες φρόντισαν επικοινωνιακά να καταστήσουν την κατοχή ενός κουτιού tamiflu ως πολύτιμο είδος 
  • Αντί ελεύθερης διακίνησης του φαρμάκου για όλους στην περίπτωση εκδήλωσης συμπτωμάτων, επέβαλλαν συνταγογράφηση
  •  Διέδωσαν φήμες ότι υπάρχει έλλειψη του σκευάσματος για μεγαλύτερη ζήτηση από τους πολίτες, αλλά και την αγορά κι άλλων ποσοτήτων-μαμούθ.

Είναι ενδεικτικό ότι στην αρχή της επιδημίας ακόμη και γνωστοί καθηγητές Ιατρικής είχαν πέσει στην παγίδα και αναζητούσαν απεγνωσμένα ένα... λαθραίο κουτάκι tamiflu για να... σώσουν την οικογένειά τους.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η ομάδα του φρόντισαν να παραγγείλουν ποσότητες τέτοιες όχι μόνο για εμβολιασμό, αλλά για... ομαδική αυτοκτονία!

Το πιο ακραίο είναι ότι η τότε πρόεδρος της Επιτροπής Πανδημίας Νέας Γρίπης, καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλλου, προπαγάνδιζε τη χρήση του φαρμάκου χρησιμοποιώντας με την εμπορική ονομασία του σκευάσματος, κάτι που δεν θεωρείται ορθό δεοντολογικά.

Τον Μάιο του 2009,  ο  Αβραμόπουλος δήλωνε ότι τα αποθέματα σε tamiflu έφθαναν για το 12% του πληθυσμού και ότι θα προχωρήσει σε νέες παραγγελίες, ώστε η κάλυψη να φθάσει στο 20%. Και το χρήμα έρρεε άφθονο, καθώς το κόστος των νέων παραγγελιών είχε φθάσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Αλλά βέβαια ποιον αφορούσε αυτό, καθώς ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωνε...
 «το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι πόσο θα στοιχίσει»...
να σώσει τον κόσμο ήθελε ο καημένος!

Τελικά μεγάλες ποσότητες άρχισαν να λήγουν, καθώς ουδείς τις χρησιμοποίησε. Η παρασκευάστρια εταιρεία έδωσε σε κάποιες παρτίδες παράταση χρόνου με την αλλαγή της ημερομηνίας λήξης, (ούτε στην Ουγκάντα...) αλλά και πάλι τα φάρμακα έμειναν... στοκ.

Στο τέλος, κι αφού είχαν λήξει, άρχισαν να δίνονται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο...

Η ελβετική Roche (η εταιρεία των tamiflu) έτριβε τα χέρια της από τις χρυσές δουλειές στην Ελλάδα. Μόνο το 2011, η αξία των ελληνικών αποθεμάτων tamiflu έφτανε περίπου τα 12,78 εκατ. ευρώ, αφού κάθε κουτί κόστισε 15 ευρώ.

Θέλετε και τη συνέχεια στου σήριαλ;

Τη συνέχεια την είχαμε γράψει εμείς ΠΡΙΝ από αυτό το επεισόδιο. Τον περασμένο Μάρτιο. Για να δείτε πως 'τιμωρήθηκε' η απειθαρχία του Ελληνικού λαού να πάει να εμβολιαστεί:

Μας ψέκασαν και με ιούς για να πουλήσουν εμβόλια; Ή είμαστε απλά 'το πείραμα;'

Διαβάστε το κι ίσως πάρετε μια γεύση πως παίζεται το παίγνιο. Γιατί στη Θεωρία των Παιγνίων, το ζητούμενο δεν είναι τι κινήσεις θα κάνεις για να κερδίσεις, αλλά ποιες θα κάνεις ώστε να αναγκάσεις τον αντίπαλο να κάνει ΕΚΕΙΝΕΣ που αναπόφευκτα θα σου προσφέρουν τη νίκη. Κοντινό μας πρόσωπο που δεν είχε κάνει εμβολιασμό, πέρσι δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο τη γρίπη, του χρόνου θα κάνει από νωρίς... Ελπίζω διαβάζοντας αυτό το άρθρο και τα σχετικά λινκς να το ξανασκεφτεί μια ακόμα φορά...

http://www.allnewz.gr/epsilonlambdalambda940deltaalpha/345