Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

Χίλιες Novartis να φτιάξουν, τη Μακεδονία δεν θα αρπάξουν

Χίλιες Novartis να φτιάξουν, τη Μακεδονία δεν θα αρπάξουν
Ξανάφεραν το «βρώμικο ’89» πάλι και η ιστορία επαναλαμβάνεται, αριστερέ Ζορό, σαν τρελό καρναβάλι.
Αν δεν τους είχε προλάβει το Jumbo με τον Ζορό Ψωμιάδη, τότε οι τρομαγμένοι μασκαράδες Συριζαίοι θα ήταν οι βασιλιάδες του καρναβαλιού: Σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία του αιώνα, για ένα πράγμα δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ούτε και διχογνωμία!
Η υπόθεση Novartis… σουλουπώθηκε και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή για αντιπερισπασμό στην πολιτική συντριβή της κυβέρνησης και του Τσίπρα προσωπικά από το μεγαλειώδες πατριωτικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.

Επ’ αυτού, λοιπόν, δεν χωρά να έχει κανείς ουδεμία αμφισβήτηση, μια που δεν θα μπορέσει ούτε ένας νομικός να τεκμηριώσει γιατί κουβάλησαν σηκωτό τον τελευταίο υπό προστασία κουκουλοφόρο μάρτυρα την ώρα που συγκλονιζόταν όλη η Ελλάδα, και όχι μόνο, από τον προφητικό λόγο του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα.

Τι τους ξεσήκωσε κυριακάτικα και δεν περίμεναν τη Δευτέρα;

Μούσκεμα τα κάνανε οι θεσμικοί πραιτοριανοί, παρότι, όπως φαίνεται, η δουλειά στηνόταν εδώ και μήνες.

Ομως, καλό είναι να μην παρασυρθεί κανείς από τη χαζοστημένη «σκανδαλάρα» για τη Novartis, αφού το πιο μεγάλο θέμα απ’ αυτή καθαυτή είναι το ότι χρησιμοποιήθηκε κακήν κακώς για να… αντιμετωπιστεί το Μακεδονικό που τους γύρισε μπούμερανγκ!

Μα τι σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ ενός υποτιθέμενου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου και ενός κολοσσιαίου εθνικού θέματος;

Πρώτον, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αποτυγχάνει παταγωδώς να ξεπουλήσει, σύμφωνα με τις προσταγές των ξένων, το όνομα «Μακεδονία», όπως θα το έκανε μετά χαράς λόγω εγγενούς προδοτικής τάσης στο DNA της.

Δεύτερον, ότι υπέστη πρόσθετο βαρύτατο πολιτικό πλήγμα από τον ιστορικό λόγο του Μίκη, ο οποίος αναφέρθηκε ευθέως στις φασιστικές τάσεις μιας αριστερόστροφης τεχνητής κυβερνητικής μειοψηφίας.

Τρίτον, ότι οι γραικύλοι επιφανείς Συριζαίοι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και εντελώς ανήθικοι. Αυτό εμείς το ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε υποστεί ως media πρώτοι, όταν ακόμη και η αντιπολίτευση λίγο-πολύ αδιαφορούσε για τη σφαγή των ΜΜΕ με το τραγελαφικό κόλπο των αδειών, το ξεπούλημα μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, το κλείσιμο καναλιών, με αποκορύφωμα το MEGA, το οποίο ήταν δώρο του παλιού κατεστημένου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τότε η αντιπολίτευση δεν κατάλαβε ότι η καμπάνα χτύπαγε και γι’ αυτήν.

Δεν αντιλήφθηκε ότι μπαίνουμε σε φάση χούντας Τσίπρα, δεν έβαλαν τις φωνές όλοι μαζί -και η Ν.Δ. και οι κεντρώοι- όταν καθαρά μαφιόζικο και πιο μαύρο και από την πίσσα χρήμα λαθρεμπόρων και κάθε λογής «νονών» εισέβαλε με τις κυβερνητικές ευλογίες στο μιντιακό τοπίο…

Αλήθεια, άραγε τώρα το κατάλαβαν;

Τα τυπικά έστω χαμόγελα ευγενείας μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη σε δημόσια εκδήλωση, μία ημέρα αφότου οι συνωμότες του Μαξίμου έβαλαν όλη τη Ν.Δ. στο στόχαστρο, ξένισαν.

Εχουν αντιληφθεί άπαντες σε τι βρώμικο πόλεμο πάει να μπλέξει όλη την Ελλάδα ο πρωθυπουργός; (τουλάχιστον ήρθε άμεσα η αντίδραση για τον Αντώναρο... Αδιανόητο να μην υπάρχει ενότητα τέτοια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση).

Τέταρτον, ο ΣΥΡΙΖΑ, καβαλημένος στο καλάμι της αλαζονείας, της υπεροψίας και του απυρόβλητου, πιστεύει, μες στην τύφλα του και την επιπολαιότητά του, ότι αρκούν ένα-δύο-τρία κλασικά σκάνδαλα αλά πάμπερς Κοσκωτά για να μπορέσει να προχωρήσει τα ενδοτικά του σχέδια σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, ίσως και Κύπρο!

ΑΜ ΔΕ! ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ NOVARTIS ΔΕΝ ΑΝΤΙΣTAΘΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Η οποία είναι και θα παραμείνει Ελληνική ό,τι κι αν μηχανεύονται οι Συριζο-σκοπιανοί τύπου Τσίπρα - Ζάεφ!

Ακόμη και αν το σκάνδαλο Novartis αποκτήσει κάποιες ελάχιστες πολιτικές προεκτάσεις πέρα από τις μυθιστορηματικές του τύπου «κάποιος είπε ότι άκουσε πως άλλος είδε», ακόμη και τότε τι σχέση μπορεί να έχει με τον ξεσηκωμό του Ελληνισμού ενάντια στην προδοσία για την ονομασία της Μακεδονίας;

Δηλαδή τι εννοούν, ότι τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια τα οργάνωσαν η Ν.Δ., ο Αβραμόπουλος, ή ακόμη και ο Βενιζέλος, και ώστε έτσι ακόμα και με τα ψέματα μπορούν να αμαυρώσουν τις πατριωτικές λαοθάλασσες του Συντάγματος και του Λευκού Πύργου;

Την πρώτη φορά που τους ήρθε κατάμουτρα το χαστούκι από τον Βορρά ψέλλισαν κάτι για... γραφικούς νοσταλγούς και κρυφοναζί!

Την περασμένη Κυριακή που πήραν πολλαπλά την απάντηση, το βούλωσαν και σαν άθλιοι συνωμότες παλαιάς κοπής έτρεξαν να πακετάρουν την υπόθεση Novartis που, απ’ ό,τι φάνηκε, την είχαν stand by για προεκλογικά.

Ο ίδιος ο Τσίπρας για να λασπώσει το συλλαλητήριο και τους πολιτικούς που το στήριξαν το συνέδεσε άμεσα με την υπό εκκόλαψη υπόθεση των ιατρικοπολιτικών μιζών.

Και παραφράζοντας τον αείμνηστο Κωστή Στεφανόπουλο, είπε ότι δεν μπορεί να κάνουν τους πατριώτες όσοι τάχα μου έχουν λερωμένη τη φωλιά τους σε θέματα διαφάνειας!

Κραυγαλέα, σκόπιμη και ανιστόρητη μπούρδα. 

Πρώτον, διότι ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένας ένοχος, άρα αμφισβητείται το τεκμήριο της αθωότητας και,

δεύτερον, γιατί μέχρι και ολόκληρο 1821 το ξεκίνησαν οι καθόλου… νομοταγείς κλέφτες και αρματολοί!

Ηρωες καπεταναίοι του Αγώνα ήταν και πρώην πειρατές.

Πατριώτες μπορούν να είναι ακόμα και ποινικοί, όπως έχει αποδειχθεί κατά καιρούς όταν σε συνθήκες πολέμου άνοιγαν τις φυλακές και σκληροί εγκληματίες έφευγαν για να πολεμήσουν στο μέτωπο.

Πατριώτες, λοιπόν, μπορεί να είναι και ο ήσυχος ανθρωπάκος αλλά και ο κακούργος. 

Οι μόνοι που δεν μπορεί να θεωρούνται πατριώτες, όπως φαίνεται, είναι οι εξωνημένοι, οι πολιτικά κουκουλοφόροι και οι «επί χρήμασι προσκυνούντες τους Ξένους», όπως έχουν πει για τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην ιστορικά στελέχη του.

Αλλά τελικά κι αλήθεια να ’ταν, υποθετικά, το Novartis, κι αυτό και άλλα μύρια τόσα, ουδεμία σχέση έχουν με το Μακεδονικό και τους Ελληνες πολίτες που ξεσηκώθηκαν.

Μήπως να δει η Εφορία από τις κάμερες ποιοι ήταν στο συλλαλητήριο και να τους ζητήσει και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας;

Ετσι, ρίχνω ιδέες μπας και το Μαξίμου πάει και ψάξει αναδρομικά τον ΑΦΜ του Παύλου Μελά!

Δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι κουβάλησε κρυφά και όπλα για τον Μακεδονικό Αγώνα, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ονομάσει όλους τους Μακεδονομάχους εγκληματική οργάνωση και να διώξει τους απογόνους τους για ξέπλυμα χρήματος!

Κι επειδή μαζί με τα όπλα θα πέρναγαν και φάρμακα στα μυστικά του Βάλτου, ιδού και η πλήρης απόδειξη για διασύνδεση και με την Novartis.

Ξανάφεραν το «βρώμικο ’89» πάλι και η ιστορία επαναλαμβάνεται, αριστερέ Ζορό, σαν τρελό καρναβάλι.


Θέμος Αναστασιάδης
protothema
 http://politika-gr.blogspot.gr