Τετάρτη, Φεβρουαρίου 7

Η εγχώρια showbiz στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Η εγχώρια showbiz στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Της Αγγελικής Στόγια

Χιλιάδες κόσμου ανάμεσά τους και άνθρωποι από τον χώρο της showbiz βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Υπήρχαν ωστόσο και επώνυμοι, οι οποίοι έκαναν σχετικές αναρτήσεις με φωτογραφίες και ηχηρά μηνύματα διαμαρτυρίας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media το παρών στο συλλαλητήριο έδωσαν μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, η Κάτια Νικολαΐδου, η Ευγενία Μανωλίδου και ο πρώην μαχητής του Survivor Πάνος Αργιανίδης.



Σπύρος Μπιμπίλας: «Αριστεροί δεξιοί όλοι μαζί στην διαμαρτυρία για την Μακεδονία».



Κάτια Νικολαΐδου: «Η Μακεδονία είναι ελληνική καταλάβετε το!».





Έλλη Κοκκίνου: «Όλοι εδώ».





Αναρτήσεις και μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν επίσης μέσω Instagram οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Καινούργιου, Κατερίνα Γιατζόγλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, ο Σάκης Τανιμανίδης από τον Άγιο Δομίνικο, Μαρία Μπεκατώρου, Βάσω Λασκαράκη, Ηλίας Βρεττός, Έλλη Αγγελιδάκη, Σάκης Αρσενίου, Όλγα Λαφαζάνη και Χρήστος Μάστορας.


Βάσω Λασκαράκη:
«Διαβάζοντας σήμερα την συνέντευξη της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελερ κράτησα αυτό «...αλλά μια οικονομική κρίση δεν μπορεί παρά να έχει τα επακόλουθά της. Τα επακόλουθά της ήταν κοινωνικά και τα κοινωνικά έγιναν και πολιτιστικά. Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου η κρίση είναι γενική. Γενική στις πτυχές της και για αυτό ακριβώς υπάρχει ένα είδος λήθαργου στον κόσμο. Αν ήταν μόνο τα οικονομικά, μόνο τα πολιτιστικά, θα ήταν μόνο ορισμένες κατηγορίες, αλλά τώρα κανείς δεν είναι ελεύθερος από αυτή την κρίση…» Με έναν κόμπο λοιπόν στο στομάχι .... #macedoniaisgreek».


Όλγα Λαφαζάνη: «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική!!! Ο λαός για ακόμα μια φορά μίλησε!!!».


Κατερίνα Γιατζόγλου: «Η Ιστορία δεν ξεπουλιέται... ούτε αγοράζεται.. Και μόνο ντροπή για τους πολιτικούς που όλα τα χρόνια... ξεπούλησαν βουβά και σταθερά αυτήν την χώρα...  Καλημέρα... δυνατά..  Proud to be Macedonian...The land of A l e x a n d e r t h e G r e a t... ? ? ? ? ? #hellas#macedonia #thessaloniki#».


Σάκης Αρσενίου: «Η Μακεδονία είναι ελληνική».


Δείτε όλες τις αναρτήσεις :






















govastileto.gr