Πέμπτη, Μαρτίου 1

Εγκρίθηκε κονδύλι 3.000 ευρώ για έπιπλα του αντιπροέδρου Γιάννη Δραγασάκη [εικόνα]


Σχόλιο: Θα πρέπει να προσεγγίζουμε την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος μέσα στην σκανδαλολογία με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποσπάτε η προσοχή και η εγρήγορση μας από τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που οξύνονται καθημερινά. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και επειδή όλοι...
ψηφίζουν και στηρίζουν τη συνέχιση του κατοχικού καθεστώτος των €τραπεζών και αγορών που οδηγεί στη διάλυση και γενοκτονία την πατρίδα και τον λαό μας, αυτές οι …αποκαλύψεις θα μας ωθούν όλο και περισσότερο στον αποτροπιασμό και την παραίτηση από το πολιτικό γίγνεσθαι. 
Ξέρουν ότι δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτα γιατί και να τους το επέτρεπαν οι "θεσμοί" κατοχής δεν τους πιστεύει κανείς πια. 
Γι αυτό και ο πόλεμος φθοράς.
Αντίθετα ο λαός μας πρέπει να πεισμώσει για όλα όσα έχει υποστεί στα χρόνια της μνημονιακής πανούκλας να ενεργοποιηθεί και να οργανωθεί με πολιτικό στόχο την ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Λεφτά υπάρχουν για την κυβέρνηση, αφού κονδύλι 3,000 ευρώ εγκρίθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018 για αγορά ...επίπλων για το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Δείτε την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η οποία υπεγράφη στις 22 Φεβρουαρίου:





Πηγή: