Τα 'Ατίθασα νιάτα' κλείνουν 45 χρόνια με τρία μεγάλα come back

Στις 26 Μαρτίου, η τηλεοπτική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» κάνει γιορτή για τα 45α γενέθλιά της κι ανασύρει από τα σκότη της λήθης τρία πρόσωπα
Δέστε τις ζώνες! Στις 26 Μαρτίου, η τηλεοπτική σειρά «Ατίθασα Νιάτα» κάνει γιορτή για τα 45α γενέθλιά της. Κι ανασύρει από τα σκότη της λήθης τρία πρόσωπα, πολύ γνωστά στους φανατικούς θαυμαστές της: την Jaime Lyn Bauer γνωστή ως τηλεοπτική Λόρι Μπρουκς, την Janice Lynde που υποδυόταν τη Λέσλι Μπρουκς και την Meg Bennett, δηλαδή την Τζούλια Νιούμαν.Η Bauer ήταν η πρώτη που ενσάρκωσε τη Λόρι για τις ανάγκες της σειράς, όταν αυτή ξεκίνησε, το 1973. Έπαιξε τη Λόρι έως το 1982, και είχε κάποιες σύντομες επιστροφές: το 1984 (για τον γάμο του Βίκτορ και της Νίκι) και το 2002 (για να αποτρέψει δεύτερο γάμο της Νίκι με τον Βίκτορ).
Η Lynde ξεκίνησε από την αρχή της σειράς, υποδυόμενη τη Λέσλι Μπρουκς έως το 1977.
Η Bennett εμφανίστηκε στη σειρά το 1980, ως Τζούλια (η σύζυγος του Βίκτορ, θυμάστε;). Παρέμεινε «Τζούλια» ως το 1987. Ξανάπιασε τον ρόλο το 2002 όταν ο Βίκτορ άρχισε να επισκέπτεται στις πρώην συζύγους του πριν προτείνει και πάλι γάμο στη Νίκι.
 
Μα τι πρόκειται να κάνουν αυτά τα κορίτσια; Λοιπόν, το Entertainment Weekly έμαθε ότι, την εβδομάδα της 26ης Μαρτίου, ξαναπιάνουν τους ρόλους τους!
Ε, αυτό κι αν είναι έκπληξη! Κι απ' ό,τι ψιθυρίζεται θα υπάρξουν κι άλλες. So, stay tuned and fasten your belts!

ΠΗΓΗ ΑΠΕ