Δευτέρα, Μαρτίου 12

Θαύμα Θαύμα! Εμφανίστηκε περίστροφο στη γνωστή αγιογραφία του Ιβάν Σαββίδη!


Ανεξήγητο πώς αλλοιώθηκε η εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον ναό που δώρισε ο ίδιος
Η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στην αγιογραφία είναι αδιάσειστη απόδειξη πως ότι έκανε το επιδοκιμάζει ο Θεός!

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από το ξέσπασμα του προέδρου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ήδη εμφανίστηκε η πρώτη ατράνταχτη απόδειξη ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει με το μέρος του δυνάμεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τους νόμους της πολιτείας.
Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι στη γνωστή αγιογραφία που απεικονίζει την οικογένειά του και τον ίδιο να
κρατάει ένα μοντέλο του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος, τελείως ξαφνικά εμφανίστηκε στο χέρι του και ένα περίστροφο σαν αυτό που επέδειξε την Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως σε ανακοίνωσή της τονίζει πως όταν ένα περίστροφο εμφανίζεται ξαφνικά στις αγιογραφίες των αθλητικών παραγόντων και εν γένει των ολιγαρχών φίλων του Βλάντιμιρ Πούτιν, είναι όπως όταν δακρύζει η εικόνα της Παναγίας: σημαίνει δηλαδή ότι ο Θεός στηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη!
Τέλος από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, αφήνουν να εννοηθεί ότι την διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την είχε προβλέψει και ο γέροντας Παΐσιος που είχε πει ότι «η ομάδα της Τούμπας θα έχει πάρει πρωτάθλημα και θα είναι σα να μην έχει πάρει».

athensvoice.gr/