Τετάρτη, Μαρτίου 14

«Βόμβα» Τάσου Αρνιακού για τον καιρό των επόμενων ημερών – Απίστευτο! Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

«Βόμβα» Τάσου Αρνιακού για τον καιρό των επόμενων ημερών – Απίστευτο! Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Καιρός
– Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό το Σαββατοκύριακο – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος
«Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ύψη». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για το μίνι… καλοκαίρι που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14/03/2018) στον ΑΝΤ 1, ανέφερε πως στην Κρήτη ο υδράργυρος το Σάββατο δεν αποκλείεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ανοιξιάτικος σήμερα ο καιρός

Σήμερα, Τετάρτη, περιμένουμε λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, στα δυτικά, τα βόρεια και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη τα 6 και τοπικά δεν αποκλείεται ακόμα και τα 7 μποφόρ.
Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό «η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα, από 04 έως 19 με 20 στα κεντρικά και από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Στην Αττική περιμένουν ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 που αργότερα θα ενισχυθούν στα 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Όπως ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος, την Πέμπτη (15/03) ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσκαιρες συννεφιές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17 βαθμούς στα βόρεια και 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια.
Την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα πυκνώσουν. Το απόγευμα πιθανότατα να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Το βράδυ καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια 18 βαθμούς, στα κεντρικά 20 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα ύψη το Σάββατο η θερμοκρασία

Σύμφωνα, με τον Τάσο Αρνιακό, το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην Κρήτη να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τις θερμοκρασίας το Σάββατο.
http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/story/868481/vomva-tasoy-arniakoy-gia-ton-kairo-ton-epomenon-imeron-apisteyto-poy-tha-ftasei-i-thermokrasia#ixzz59i2pbo7u