Πέμπτη, Μαρτίου 15

Η «πιο ακριβοπληρωμένη ιερόδουλη» της Αμερικής αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς της

Όσα δεν λένε ποτέ όσες εργάζονται σε οίκους ανοχήςΗ «πιο ακριβοπληρωμένη ιερόδουλη» της Αμερικής αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς της «Φαντάσου πως στέκεσαι σε μια σειρά, δίπλα δίπλα σε 20 ή και περισσότερες πανέμορφες κοπέλες, και όλες τους θέλουν να επιλεγούν από τον ίδιο άντρα», ξεκινά η Alice Little για την καθημερινότητά της.

«Αγχογόνο, έτσι; Τώρα φαντάσου να το κάνεις αυτό για 12-14 ώρες τη μέρα, πέντε μέρες τη βδομάδα. Με λίγα λόγια, αυτή είναι η δουλειά μου». Και πράγματι αυτή είναι η δουλειά για την πιο ακριβοπληρωμένη ιερόδουλη οίκου ανοχής των ΗΠΑ, η οποία δεν κρατά τα πάντα στο σκοτάδι, όπως πολλές συνάδελφοί της, καθώς δεν έχει να ντρέπεται για κάτι.
Η Alice Little εργάζεται σε έναν γνωστό οίκο ανοχής της Νεβάδα (Moonlite BunnyRanch) και είναι αναγκασμένη μάλιστα, όπως μας λέει, να προμηθεύεται μόνη προφυλακτικά και λιπαντικά, κάτι που της απομυζεί αρκετές εκατοντάδες ευρώ τον μήνα.
alic3
Στον οίκο ανοχής έχει το δικό της δωμάτιο, το οποίο διακόσμησε με το γούστο της, καθώς πολλά και διάφορα λαμβάνουν χώρα εκεί μέσα και όχι αποκλειστικά σεξ: «Η δουλειά μου είναι αυτή του ψυχολόγου, του συμβούλου ζευγαριών αλλά και του ειδικού στο σεξ, όλα αυτά σε ένα», εξομολογείται.
«Μπορεί να πιστεύεις πως η δουλειά μου έχει να κάνει κυρίως με σεξ, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι μακρύτερα από την αλήθεια. Το σεξ είναι ήδη στο τραπέζι, αυτό που πουλάω πραγματικά είναι η οικειότητα. Η οικειότητα είναι σημαντικό στοιχείο της υγείας και της ευζωίας. Επηρεάζει τη σωματική, νοητική και συναισθηματική μας υγεία με τρόπους χειροπιαστούς».
Και μας λέει επίσης πως η δουλειά της είναι ολοήμερη απασχόληση, καθώς στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει και ψάχνει για το σεξ, τις σχέσεις και την απόλαυση, τσαλαβουτώντας σε ψυχολογία και κοινωνιολογία για να διασφαλίζει το γεγονός πως ο πελάτης της θα κάνει την καλύτερη δυνατή επένδυση των χρημάτων του.
alic2
Γιατί, όπως μας λέει, οι πελάτες της δεν περιλαμβάνουν ένα μόνο είδος αντρών, αλλά απλώνονται πάνω από πολλά και διάφορα, όπως γυναίκες, ζευγάρια, παρθένους και παρθένες, χήρους και χήρες κ.λπ.
Όσο για τον τρόπο που βλέπει το επάγγελμά της, λέει: «Σε στιγματίζει και σε υποβαθμίζει, είναι δύσκολο, είναι όμως και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», ελπίζοντας κάποια στιγμή να μάθει ο κόσμος ότι δεν έχει τίποτα κακό η πορνεία, όντας απλώς άλλο ένα επάγγελμα μέσα σε τόσα άλλα…