Σάββατο, Μαρτίου 10

Βαγγέλης Γερμανός: «Την ώρα που πήγαινα στην εντατική τους είπα ότι δεν πρόλαβα να κάνω διαθήκη»

Βαγγέλης Γερμανός: «Την ώρα που πήγαινα στην εντατική τους είπα ότι δεν πρόλαβα να κάνω διαθήκη»
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Βαγγέλης Γερμανός, ο οποίος πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και παρέμεινε ενάμιση μήνα στην Εντατική. Ο γνωστός καλλιτέχνης σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.



«Μπήκα στο νοσοκομείο για εγχείρηση βουβωνοκήλης και βρέθηκα στην Εντατική. Ακόμη και εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Έκανα την εγχείρηση και βγήκα την ίδια ημέρα. Εξακολούθησα να παίρνω αντιβίωση και αντιπυρετικά. Ώσπου πήγα να μου κόψει τα ράμματα ο γιατρός μετά από μια βδομάδα και μου λέει σταμάτα τα. Τα σταμάτησα. Άρχισε πάλι ο πόνος.

Πήγα σε έναν γιατρό στη Ραφήνα και μου λέει “γρήγορα στο νοσοκομείο. Στην κοιλιά σου έχουν γίνει όλα μαντάρα”. Έπαθα σηπτικό σοκ. Με πήγαν κατευθείαν στην Εντατική. Σε 20 μέρες μου έκαναν τρεις εγχειρήσεις. Την ώρα που με πήγαιναν στην Εντατική η απάντησή μου ήταν “ρε παιδιά δεν πρόλαβα να κάνω τη διαθήκη μου”. Όταν ξύπνησα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να με γυρίσουν σε έναν φεγγίτη να βλέπω το φως», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Γερμανός. govastileto.gr…