«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ, ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΩΒΡΑΚΑ

evros
Η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων που έχουν καταλάβει το Μαξίμου και την εξουσία όχι μόνο είναι ανίκανη αλλά και επικίνδυνη.
Το επεισόδιο στον Έβρο τείνει να μετατραπεί σε άλλη μία μαύρη σελίδα για το Έθνος (βλέπε Ίμια). Όσο περνούν οι μέρες έρχεται στην επιφάνεια το τι πραγματικά συνέβη στον Έβρο σε αντίθεση με τα ψέμματα που μας πουλάνε.
Σύμφωνα με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα meaculpa.gr, αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο
στελεχών συνέβη ως εξής:
Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν! Ο λοχίας, πολύ «παλιός» στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον «νέο» ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία «Ρίμινι», για να του «δείξει τα κατατόπια» σε μια πολύ «περίεργη» περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές. Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές. Η ενέδρα των επίλεκτων «Μπορντό Μπερελί», που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.
Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του meaculpa.gr, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο. Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.
Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται «εμπλοκές» με «γαλλικά» με Έλληνες πολίτες! Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.
Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι οι δύο στρατιωτικοί μας έχουν δεχθεί βία. Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα. Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο!
 makeleio.gr/