Παρασκευή, Μαρτίου 9

Η ζήλια όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού στην Κέρκυρα

Η ζήλια όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού στην Κέρκυρα
Η ζήλια φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού στην Κέρκυρα, ο οποίος σήμερα το πρωί δολοφόνησε εν ψυχρώ την γυναίκα του.
Η δολοφονία έγινε στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην αστυνομικός
τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι η 55χρονη ήταν μια γοητευτική γυναίκα, την οποία ο 60χρονος ερωτεύτηκε παράφορα, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη ζήλια που ένιωθε γι' αυτήν.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2005, ο 60χρονος είχε ρίξει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τη γυναίκα, η οποία σοβαρά τραυματισμένη είχε μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα. Τότε το περιστατικό είχε καλυφθεί ως ατύχημα.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (09-03-2018) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα ο 62χρονος, σήμερα το πρωί, στ o Δ.Δ Χλωματιανών Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε αρχικά με την 56χρονη σύζυγο του στην κατοικία τους και στην συνέχεια την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας την θανάσιμα.



Ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.»

Φωτογραφία: corfunews
zougla.gr/