Πέμπτη, Μαρτίου 1

ΣΟΚ! Τη γραβάτα με τα ΠΕΗ φόρεσε πρώτη μέρα στο ΥΠΕΘΑ ο Φώτης Κουβέλης! (ΦΩΤΟ)

koubelis
Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται έξω από την πόρτα του Πενταγώνου, περιμένοντας υπομονετικά την άφιξη του υπουργού Πάνου Καμμένου, προκειμένου να του υποβάλει τα σέβη του.

Μάλιστα, ενδεικτικό της συναινετικής διάθεσης και της προσαρμοστικότητας που δείχνει πάντοτε ο ηγέτης της αριστεράς της ευθύνης, είναι το γεγονός ότι φόρεσε την αγαπημένη γραβάτα του ΥΠΕΘΑ με τα πέη. Μια γραβάτα που ο γιος του τελευταίου την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο, όταν την ανέβασε στο twitter.
Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να φορέσει τη συγκεκριμένη γραβάτα και να μη ντυθεί καταδρομέας ή ΟΥΚάς είναι μια συμβολική κίνηση που δείχνει ότι δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία που Πάνου Καμμένου, αλλά αντίθετα σκοπεύει να θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες του νέου του αφεντικού, στηρίζοντας τις αναρτήσεις του στο twitter και – γιατί όχι; – αναλαμβάνοντας πλέον εκείνος την ευθύνη αντί για τον γιό του υπουργού.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
dexiextrem
 makeleio.gr