Δευτέρα, Μαρτίου 12

Η Δύναμη του Μυαλού!


ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ


Το θέμα των αξιωματικών της Τουρκίας που παραμένουν στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε απο την “εισφορά” της Ελλάδας στις ΗΠΑ, που οργάνωσαν το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν στη Τουρκία (καλώς ή κακώς). Συνεπώς, η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών απο του Τούρκους ήταν μια έξυπνη κίνηση για να δοθούν πίσω στη Τουρκία οι 9 Τούρκοι αξιωματικοί, χωρίς να φανεί ότι η Ελλάδα είναι Μπανανία. Κατά τη σύλληψη δεν αποκλείεται να προηγήθηκε άλλο συμβάν, κάτι που απεκρύβη. Η παρουσία του 6ου στόλου στη Μεσόγειο δείχνει ότι οι Έλληνες αξιωματικοί θα μείνουν στην αιχμαλωσία και κάποια στιγμή θα ανταλλαγούν
με τους Τούρκους εν Ελλάδι. Αυτά στο καλό σενάριο.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ
Η Τουρκία όπως αποδείχτηκε ήταν μεγάλο θύμα της πολιτικής των ΗΠΑ στη Μεσόγειο. Την έσπρωξαν να καταλάβει τη Βόρεια Κύπρο. Της έστησαν μεγάλο παραμύθι. Με το που την κατέλαβαν, οι Τούρκοι έμειναν χωρίς δικαιώματα στα κοιτάσματα της Κύπρου, που εγώ υπέδειξα που υπήρχαν.
Η Τουρκία έχει καταλάβει έδαφος της ΕΕ. Δεν μπορεί να γίνει μέλος της σε καμμία περίπτωση, όσο αυτή η κατάσταση υφίσταται. Η κατάσταση είναι σε αδιέξοδο. Αν οι ΗΠΑ κάνουν πίσω, τότε μόνη λύση είναι τα διπλά συμβόλαια για τα οποία έχω ήδη μιλήσει. Αυτό όμως θα φανεί κάποια στιγμή.
ΤΑ F-35
Η τεχνολογία stealth έχει αλλάξει την τακτική του πολέμου. Η Τουρκία δεν χρειάζεται τα F-35 καθώς αναπτύσσει βαλλιστικούς πυραύλους και μπορεί να χτυπήσει κάθε στόχο π.χ. Ελλάδα, Ισραήλ κλπ. Τα F-35 είναι χρήσιμα μόνο για το πρώτο κτύπημα. Μετά αναλαμβάνουν οι πύραυλοι. Η Ελλάδα αφοπλίστηκε μέσω μνημονίων. Οι Γερμανοί έχουν μπεί στο Τουρκο-Ρωσικό κύκλο. Εδώ μπαίνει η πώληση των ΕΛΠΕ που έχουν προίκα τα κοιτάσματα, μέσω Υπερταμείου. Εδώ να δείτε μίζα και συνεκμετάλλευση.
Δεν ξέρω πραγματικά πόσο μαλάκες είναι όλοι στις ΕΔ. Ότι είναι είμαι σίγουρος. Για το μέγεθος μιλάω. Μισή ώρα βροχή με πυραύλους σε νησιά και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πάμε για νέο σύνταγμα.
ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΟΔΟ FYROM ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Διέλυσαν τα δύο σώματα στρατού και επιτρέπουν τον αλυτρωτισμό στη FYROM. Δέστε και πως χώρισε ο ΓΑΠ τις 13 περιφέρειες. Θυμηθείτε που είναι τα κοιτάσματα. Πόσες φορές να τα γράψω. Τώρα έφτασε η ώρα της κρίσης και αν δεν είναι τώρα η κρίση θα βαθύνει την επόμενη φορά ακόμη πιο πολύ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Να κάνουν στην άκρη. Ειναι αποδεδειγμένα εκτός απο απατεώνες και αρχιμαλάκες. Πρέπει να το κάνουν γρήγορα. Απο γκάφα σε γκάφα το πάνε ή αν θέλετε απο προδοσία σε προδοσία. Δεν ξεχωρίζουν πια αυτά τα δύο. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Κανένας της δικής μου αξίας δεν παίζει σε projects ηλιθίων. Μην ονειρεύεται κανένας. Δεν υπάρχει αυτό.
Πρέπει όλοι τους να καταλάβουν αλλά και εσείς, ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Εϊναι νεκρό σώμα απο χρόνια. Έρχεται πλιάτσικο.
Έχω προειδοποιήσει απο πάρα πολύ καιρό για αυτό που ερχόταν. Τϊ έκαναν αυτοί που ψηφίζετε απο τότε; Έδωσαν όπλα στους εθνοφύλακες και έπαιζαν συγκρουόμενα στο Αιγαίο. Ο πόλεμος δεν γίνεται όμως πλέον με κυνηγητά στον αέρα και με άοπλα πλοία στη θάλασσα. Δεν το ήξεραν; Το ήξεραν. Αλλά τον έπαιζαν…
Υπάρχει και ένα όριο…
Για ότι συμβεί έχουν ΟΛΟΙ ευθύνη και θα περάσουν απο το Γουδί. ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ.
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Μπορώ να γράψω πάρα πολλά για τα “μπουζούκια”. Αφήστε το για τώρα. Μη νομίζετε πάντως πως είναι κάτι που θα περάσει γρήγορα, όπως και να εξελιχθούν τα γεγονότα.
Έξυπνο είναι τα αγοράκια της Στοάς Μακαντάση να μη βγάζουν “στρατηγούς” που δεν ξέρουν που είναι τα σύνορα της χώρας να μιλούν για τα δρώμενα στον Έβρο. Λένε χοντρομαλακίες.
“Ασκήσεις” στο Αιγαίο χωρίς πυρά είναι σαν άντρες χωρίς αρχί… Τί σημαίνει αυτό; Ότι η Τουρκία κρατάει δύο αιχμαλώτους και ότι έχουμε ΕΔ για το μπού… 

Η Αμερικανοισραηλινή άσκηση ήταν προγραμματισμένη. Sorry. Σας κορόιδεψαν και πιάστηκαν πάλι, γιατί είναι ΜΜαλάκες με 2 “Μ”.
https://eleftheriskepsii.blogspot.gr