Δευτέρα, Μαρτίου 12

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη

ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !
Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τα πρωτόγνωρα χθεσινά γεγονότα στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα και την ένοπλη εισβολή του προέδρου του «Δικεφάλου» του Βορρά Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του προέδρου του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την ένοπλη εισβολή του στην Τούμπα.

Το ένταλμα δεν αφορά στην οπλοκατοχή, διότι, ως γνωστόν, ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί νομίμως.

Είναι άγνωστο εάν ο Ιβάν Σαββίδης θα αφήσει να παρέλθει το αυτόφωρο ή αν θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές.



Το zougla.gr από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την άποψη πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε συλληφθεί εντός του γηπέδου της Τούμπας.

Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ενεργήσει ταχύτατα, δεδομένου ότι η ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο έγινε σε ζωντανή μετάδοση.

Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές είχαν πλήρη γνώση των γεγονότων εξαρχής. Αντ' αυτού, η εισαγγελία Θεσσαλονίκης ενήργησε τη Δευτέρα έπειτα από παρέλευση ωρών και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Περισσότερα σε λίγο....



zougla.gr/