Σάββατο, Μαρτίου 10

Τζένιφερ Λόρενς: «Δεν μου αρέσει το σεξ. Είμαι μικροβιοφοβική»

Η 27χρονη απομυθοποιεί και γκρεμίζει την εικόνα της ως «ερωτικό σύμβολο» στην Sun

Είναι ένα από τα πιο διάσημα pin-up girls της γενιάς της. Έχει ποζάρει ναζιάρικα και αισθησιακά αναρίθμητες  φορές για εξώφυλλα περιοδικών, έχει γυρίσει πολλές ερωτικές σκηνές για τις ανάγκες
του επαγγέλματος. Και όμως η Τζένιφερ Λόρενς στην ιδιωτική ζωή δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σύμβολο του σεξ στην μεγάλη οθόνη.

Σε συνέντευξή της στην Sun η Αμερικανίδα σταρ λέει ότι κάνει σπάνια σεξ γιατί είναι μικροβιοφοβική και ότι αναγκάζει και υποχρεώνει όλους τους συντρόφους τους να κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πριν από την πρώτη επαφή.Η 27χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Red Sparrow» που στο παρελθόν είχε σχέση με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι, τον ηθοποιό Νίκολας Χολτ και τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, λέει πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, συμπεριλαμβανομένης της απλής χειραψίας γιατί φοβάται μην κολλήσει κάποια ασθένεια.
Η Sun γράφει ότι η Λόρενς είπε: «Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το σεξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν το κάνω το σεξ. Και είμαι αρκετά σιχασιάρα με τα μικρόβια».
Φέρεται επίσης να πρόσθεσε πως θα ήθελε να κάνει μια νέα σχέση. «Δεν είμαι σε σχέση τώρα και έχω να κάνω σεξ πολύ καιρό. Θα ήθελα μια σχέση, είναι δύσκολο να είσαι μόνη εκεί έξω».