Κυριακή, Μαρτίου 18

Το ερωτικό δράμα πασίγνωστης ελληνίδας τραγουδίστριας


Εδώ και έναν χρόνο δεν κρύβει τον έρωτά της. Αν και εκπροσωπεί το λεγόμενο έντεχνο τραγούδι, που οι καλλιτέχνες του δεν συνηθίζουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή, εκείνη δεν δίστασε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της.

Τα ΜΜΕ «οργίαζαν» για το πόσο όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι είναι, εκθειάζοντας μάλιστα τον καλλονό σύντροφό της, που διαθέτει πραγματικά αναλογίες μοντέλου.
Πού να το φανταζόταν η νεαρή αγαπημένη ερμηνεύτρια της νεολαίας ότι ο σύντροφός της, που πραγματικά «λάμπει» δεν είναι «χρυσός» αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Όλα αυτά που έμαθε πρόσφατα για την άγνωστη ερωτική ζωή του την έκαναν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Οι ψίθυροι που «οργίαζαν» τον τελευταίο καιρό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, δεν άργησαν να φτάσουν και στα αυτιά της, προκαλώντας της μεγάλο σοκ, και μη γνωρίζοντας πλέον τι να κάνει. Σύμφωνα με όσα διαδίδουν οι επαΐοντες, ο αγαπημένος της ψηλός μελαχρινός είναι bisexoual και στο παρελθόν διατηρούσε σοβαρή μακροχρόνια σχέση με επίσης κούκλο πιλότο, με τον οποίο χώρισε λίγο πριν τη γνωρίσει και κάνει δεσμό μαζί της.
Στα πηγαδάκια των «αιθέρων», ξέρετε, αυτά που στήνουν μεταξύ τους πιλότοι και αεροσυνοδοί, η κρυφή ομοφυλοφιλική ζωή του αποτελεί το hot gossip, που έχει αρχίσει να γίνεται βούκινο. Βρε, τι της έμελλε να πάθει στα καλά καθούμενα..iapopsi.gr