Δευτέρα, Μαρτίου 5

Το κλάμα του Μουζάλα: «Είχα διάφορα γραμμένα εδώ.. χέστα δεν μπορώ τώρα»

Το κλάμα του Μουζάλα: «Είχα διάφορα γραμμένα εδώ.. χέστα δεν μπορώ τώρα»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Βαρύ κλίμα και συγκίνηση στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μεταξύ του απερχόμενου Γιάννη Μουζάλα και του νέου υπουργού, Δημήτρη Βίτσα. Ο κ. Μουζάλας συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
O κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

«Είχα διάφορα γραμμένα εδώ.. χέστα δεν μπορώ τώρα» είπε ο κ. Μουζάλας και άρχισε να κομπιάζει και να μιλάει εκτός κειμένου.
Ο κ. Μουζάλας σταμάτησε και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του. 
«Κάναμε μία διαχείριση κρίσης και υπήρξαν φάσεις που κάναμε διαχείριση ζημιάς» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου και πρόσθεσε: «Εφαρμόσαμε τον κανόνα που βοήθησε πάρα πολύ και είναι το κλειδί για το μέλλον, ότι προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπίες δικαιωμάτων».

«Είναι ένα διήμερο πολύ έντονων συναισθημάτων, αλλά πρέπει να το εξορθολογίσουμε, γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε» παρατήρησε ο νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου, μετά τον ανασχηματισμό.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Βίτσας, «δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική του υπουργείου, γιατί είναι πολιτική της κυβέρνησης».