Κυριακή, Μαρτίου 18

ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!

Ακούγεται ευρέως τις τελευταίες μέρες και δεν φαίνεται να απέχει από...

την πραγματικότητα. Όλα ήταν ένα στημένο παιχνίδι. Αφενός για να μην πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, το κυριότερο όμως για να ξεδοντιαστεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ρώσος επιχειρηματίας ο οποίος άπλωσε τα πλοκάμια του και διαρκώς επεκτεινόταν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. Η ραγδαία άνοδός του, τόσο με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, όσο
και με το κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, έδειξε στους αντιπάλους του, και κυρίψς στις ΗΠΑ ότι η Ρωσία έχει διεισδύσει στην οικονομία της Ελλάδος γερά διά του Σαββίδη. Και επειδή αυτό δεν άρεσε από καιρό στους Αμερικάνους, θα είχαν κάθε λόγο να δουν τον Ιβάν Σαββίδη να καταρρέει. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα στήσιμο παγίδας για τη δημόσια διαπόμπευση του Ρώσου επιχειρηματία; Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε πάρει όλα τοπυ τα μέτρα στο ντέρμ,πυ με την ΑΕΚ, με την Τούμπα να είναι...εκκλησία και τους παίκτες να μην δημιουργούν κανένα επεισόδιο, ο Σαββίδης έπεσε στην παγίδα και μαζί του παρέσυρε όλο τον ΠΑΟΚ! 
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε φτάσει στο τέλος του, ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά την άμυνα της αντιπάλου του για να πετύχει γκολ. Και το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό. Ο διαιτητής και ο επόπτης πηγαίνουν προς τη σέντρα, μια και το γκολ μέτρησε. Ξαφνικά, ο επόπτης αποφασίζει να γυρίσει πίσω και να πει ότι υπήρχε off side. Το σίγουρο γκολ ακυρώνεται ως διά μαγείας. Και ενώ θα περίμενε κανείς να γίνει το γήπεδο γης μαδιάμ από τους θεατές-οπαδούς του ΠΑΟΚ, το γήπεδο είναι εκκλησία. Ο Ιβάν Σαββίδης όμως τα παίρνει στο κρανίο και μπαίνει στο γήπεδο. Την πάτησε ως ηλίθιος και μάλιστα έβγαλε το παλτό του αποκαλύπτοντας ότι οπλοφορούσε! Μπήκε για να καλέσει την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι παίκτες αρνήθηκαν, αλλά η παγίδα είχε πιάσει το...ποντίκι της στη φάκα. Ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο ξεφτίλησαν τον Σαββίδη και δι' αυτού ξεφτιλίστηκε το ποδόσφαιρό μας και όχι μλόνο: διαπομπεύτηκε όλη η Ελλάδα ότι είναι μια διεφθαρμένη χώρα, που λειτουργούν οι επιχειρηματίες της σαν τον Σαββίδη, με μαφιόζιοκο τρόπο! 
Ο Σαββίδης πλέον ξεδοντιάζεται. Ήδη πουλάει τη ΣΕΚΑΠ σε Ιαπωνικό όμιλο και ο ίδιος αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει τα μπογαλάκια του, ενώ ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα έπαιρνε φυσιολογικά το πρωτάθλημα, τώρα κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό στη Β' Εθνική.