Κυριακή, Μαρτίου 4

Η Naomi Campbell και ο Skepta ποζάρουν ημίγυμνοι και προκαλούν τους θαυμαστές τους

Για το βρετανικό GQ
Η Naomi Campbell και ο Skepta ποζάρουν ημίγυμνοι και προκαλούν τους θαυμαστές τους

Κι ενώ οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει αν είναι μαζί, η οικεία στάση των κορμιών τους φουντώνει τις φήμες

Δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους και ενώ δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, η Naomi Campbell και ο Skepta, ποζάρουν μαζί για το εξώφυλλο του βρετανικού GQ και προκαλούν...
ταραχή στους θαυμαστές τους.


Στο άρθρο του περιοδικού εκτός από τις πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες, οι δυο τους μιλούν για τα πάντα. Από τον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και το κίνημα #MeToo. Το εξώφυλλο έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη στιγμή που η Naomi ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τους δείχνει να ετοιμάζονται να φιληθούν.

Αν και τα πρόσωπά τους δεν εμφανίζονται στη φωτογραφία, οι ακόλουθοί της αναγνώρισαν αμέσως τόσο την ίδια όσο και τον Skepta, κυρίως από τα τατουάζ του καλλιτέχνη.



«Σας παρακαλώ, μακάρι να είναι αλήθεια και όχι μόνο μια φωτογραφία. Είστε τόσο όμορφοι μαζί» έγραψε κάποιος. «Αυτό πρέπει να είναι το εξώφυλλο της χρονιάς» πρόσθεσε ένας άλλος.

Κι ενώ οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει αν είναι μαζί, η οικεία στάση των σωμάτων τους προσθέτει κι άλλα ξύλα στη φωτιά, με τους οπαδούς τους να λένε πως είναι σίγουρα ζευγάρι.







protothema.gr