Κυριακή, Μαρτίου 4

Δημήτρης Καμμένoς για Κουβέλη: Εγώ στα 70 δεν θα ήθελα να μπω στην κυβέρνηση

Υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου για την υπουργοποίηση Κουβελη, όπως υποστήριξε

Το νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Βουλή και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.


Αναφερόμενος στην υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, είπε ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου για την επιλογή αυτή.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι οι δυο πολιτικοί  «θα τα βρουν». Ο Φώτης Κουβέλης όπως είπε «θα δείξει πυγμή, νομίζω θα είναι στην πρώτη γραμμή».

Ταυτόχρονα ο βουλευτή των ΑΝΕΛ, σόλιασε με νόημα ότι πιθανώς εκείνος στα 70 του χρόνια, να μην ήθελε να μπει στην κυβέρνηση.

«Εγώ πιθανώς στα 70 να μην ήθελα να μπω στην κυβέρνηση. Να ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Να ήμουν ένας σύμβουλος στον πρωθυπουργό. Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης έχει μεγάλη εμπειρία και στο υπ. Άμυνας θα προτάξει τα στήθη του», ανέφερε.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας, Μερόπης Τζούφη, αναφορικά με το δυστυχήματα με την πόρσε του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo.

«Η κα Τζούφη... θα ήθελα να ανασκευάσει μια δήλωσή της, καθώς είχε πει ότι το δυστύχημα με την πόρσε είχε ταξικό πρόσημο. Είναι κοινωνικά απαράδεχτη αυτή η δήλωση. Πρέπει να ανασκευάσει», ανέφερε συγκεκριμένα.

ksipnistere.com/