Τετάρτη, Μαρτίου 7

Γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με φόρεμα υψηλής ραπτικής και… παντόφλες στα Oscar

Γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με φόρεμα υψηλής ραπτικής και… παντόφλες στα Oscar
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 90ή τελετή απονομής των βραβείων Oscar της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, με παρουσιαστή - για δεύτερη συνεχή χρονιά - τον Jimmy Kimmel.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν όταν η ηθοποιός Tiffany Haddish εμφανίστηκε με μια τουαλέτα Alexander McQueen, κρατώντας της ψηλοτάκουνες γόβες της στο χέρι και φορώντας… παντόφλες!


Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα πόδια της πόνεσαν και έτσι όταν ήρθε η στιγμή να ανέβει στη σκηνή για να δώσει μαζί με την Maya Rudolph το Oscar για το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε τις άνετες παντόφλες της!


Αποδεικνύοντας ότι έχει χιούμορ, η Tiffany δεν έκρυψε τα πατούμενα που επέλεξε, με το στιγμιότυπο να είναι ένα από εκείνα που σχολιάστηκαν πολύ στα social media.


Νωρίτερα, η ίδια έκανε αίσθηση και στο κόκκινο χαλί, καθώς, αντί για τουαλέτα, επέλεξε να φορέσει το παραδοσιακό φόρεμα της Ερυθραίας της βορειοανατολικής Αφρικής, τιμώντας τον αείμνηστο πατέρα της!
zougla.gr