Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση που προμήνυε το τέλος του Sunday Live

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση που προμήνυε το τέλος του Sunday Live

Μετά από μόλις τέσσερα επεισόδια έριξε αυλαία το Sunday Live, καθώς οι επιτελείς του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η εκπομπή.

Πηγή: www.peoplegreece.com
Γιατί κόπηκε το «Sunday live»;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες τους να παραμείνουν στα κυριακάτικα βράδια του ΑΝΤ1

Ηταν κάτι που το περιμέναμε. Αρχικά όχι σήμερα αλλά σε μία εβδομάδα, καθώς η τηλεθέαση ήταν χαμηλή. Δυστυχώς, ο νόμος της τηλεόρασης είναι σκληρός και το «Sunday live» είναι πλέον παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Ένα σόου το οποίο από την στιγμή που ανακοινώθηκε είχε γεννήσει προσδοκίες στον σταθμό και στο κοινό, τις οποίες δυστυχώς διέψευσε.
Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για πρεμιέρα στο α’ μισό της σεζόν. Όμως λόγω «Nomads» η πρεμιέρα μετατέθηκε για το β’ μισό. Η late night ζώνη του σταθμού κόπηκε ξαφνικά αν και είχε υψηλή τηλεθέαση, γιατί έπρεπε να εξοικονομηθούν χρήματα για την παραγωγή όλων των προγραμμάτων του prime time και φυσικά για τα σόου του Σαββατοκύριακου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνουν την παρουσίαση, κάτι που είχε αποφασιστεί εξαρχής. Η ομάδα της παραγωγής δουλεύει καθημερινά προκειμένου να στήσει ένα σόου που θα μπορεί να χτυπήσει το επεισόδιο του Survivor εκείνη την ώρα. Ο σταθμός υπόσχεται εκπλήξεις, ψυχαγωγία και θέαμα.

Η πρεμιέρα είναι σχεδόν καταστροφή. Ατυχήματα, αναποδιές, προχειρότητα, «κοιλιά», αμηχανία, λάθη. Θαρρείς και στήθηκε όλο αυτό μέσα σε μία εβδομάδα. Ακολουθούν τα νούμερα τα οποία είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά.

Αμέσως προγραμματίζονται συσκέψεις παρουσία του Γιάννη Λάτσιου, επιστρατεύονται έμπειροι συνεργάτες, συζητώνται τα προβλήματα και πλέον με άλλη ψυχολογία προγραμματίζεται το επόμενο επεισόδιο.

Όλα είναι καλύτερα, όλα λειτουργούν, οι παρουσιαστές χαλαρώνουν και η εικόνα συνολικά είναι εμφανώς βελτιωμένη. Όμως όλο αυτό θυμίζει κάτι παλιό, κάτι που έχουμε ξαναδεί, κάτι που έχει ξαναγίνει με πιο «λαμπερούς όρους»… Η τηλεθέαση επιμένει χαμηλά, πολύ χαμηλά.

Οι ψίθυροι για προθεσμία σε περίπτωση που συνεχιζόταν η κακή πορεία σε νούμερα ακούγονταν όλο και πιο έντονα στους διαδρόμους του Αμαρουσίου. Όμως, όλοι προσπαθούσαν για να αποφευχθεί το πρόωρο τέλος. Δυστυχώς η κακή εντύπωση της πρεμιέρας στοίχειωσε το σόου.

Η Ζέτα και ο Νίκος το πάλεψαν και μαζί με αυτούς το κανάλι και η ομάδα τους. Με πολλή θέληση και αφήνοντας στην άκρη τα σχόλια, τα νούμερα και όλο το αρνητικό κλίμα.

Δυστυχώς το 10% τηλεθέαση της τελευταίας Κυριακής δεν άφησε περιθώρια για παράταση. Η απόφαση για «κόψιμο», ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα.

Άλλο ένα πρόγραμμα της φετινής σεζόν τελειώνει μια ώρα αρχύτερα, αφήνοντας κάποιους άνεργους και σίγουρα δημιουργώντας ένα πλήγμα στο πρόγραμμα του σταθμού. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσουν στον ΑΝΤ1.

Αλλωστε το ταλέντο ούτε κόβεται ούτε κρύβεται και οι δυο τους το «πάλεψαν» έντιμα. Κρίμα, γιατί το «τέλος» της εκπομπής έρχεται σε μία δύσκολη εποχή όπου ο κανιβαλισμός στην τηλεοπτική αρένα περισσεύει. Θαρρείς και το κόψιμο κάποιους τους χαροποιεί περισσότερο από την έναρξη πλέον.

Η προσπάθεια του «Sunday live» άξιζε κάτι καλύτερο σε αποδοχή και σε τηλεθέαση. Είναι λυπηρό να τελειώνει άδοξα ένα πρόγραμμα το οποίο προσπάθησε να βρει μία θέση σε μία τηλεοπτική ζούγκλα όπου το ριάλιτι παραμονεύει και καταβροχθίζει αδιάκριτα ό,τι βρεθεί στο δρόμο του. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και το τελευταίο.http://www.protothema.gr