Παρασκευή, Απριλίου 13

Αυτό που περνά απ' το μυαλό όλων των Ελλήνων είναι η μεγάλη αλήθεια που μας την κρύβουν!--Αποκαλύπτουμε πως οι Τούρκοι έριξαν το Μιράζ 2000-5

Σεβόμενοι το πένθος της οικογένειας του άτυχου Σμηναγού αλλά και το σχετικό απόρρητο , δεν θα δώσουμε άλλα στοιχεία θα πούμε μόνο ένα πράγμα .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ !!
Η ερώτηση, απευθύνεται προς τους μεγαλο-γαλονάδες της Μεσογείων, που στημενοι στα τέσσερα σε πολιτικούς και στοές,  βλέπουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, τους ΗΡΩΕΣ να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑΡΟ, και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να λοιμοκτονεί και ...ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ;

"Έτσι είναι ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ;;;

Έτσι είναι ρε γαλονοφορεμένοι του κώλου, που πήρατε τα γαλόνια σας γλείφοντας τ' αρχίδια των πολιτικών και σερνόμενοι σε  υπόγειες στοές;;;
Έτσι ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ;;;;"

Γιατί ΓΙΟΣ και ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ της κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ και κάθε ΙΚΑΡΟΣ που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟ.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... αν σας γέννησαν ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ κι όχι οβριές έχιδνες...

Από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που κυβερνάει, δεν περιμενει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πείτε την τουλάχιστον έστω και τώρα, εσείς....
Για να αναπαυθεί η ΨΥΧΑΡΑ  του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ και όλων όσων έπεσαν στο ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!"

Καλλιόπη Σουφλή




Οι πιλότοι των δύο Mirage 2000-5 έλαβαν για άλλη μια φορά αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών . 

Απέκτησαν επαφή με τους Τούρκους στη Μυτιλήνη και τους παρακολουθούσαν  μέχρι τη Ρόδο, όμως οι Τούρκοι πριν αποχωρήσουν τους ξαναοδήγησαν μέχρι τη Μυτιλήνη και εκεί ακριβώς που ήθελαν.

Πάνω από την Μυτιλίνη δέχτηκαν παρεμβολές  στα ηλεκτρονικά συστήματα των αεροσκαφών για εντοπισμό θέσης, τα γνωστά μας GPS .

Ως γνωστό πλέον οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν μεγάλο αριθμό συσκευών ηλεκτρονικού πολέμου, που είναι ικανές για εκτεταμένες υποκλοπές και παρεμβολές . 

Έχουν ως προς τούτο επανδρώσει τις ακτές τους αλλά και την νήσο Ίμβρο , κοντά στην Μυτιλήνη.

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται με αυτές τις παρεμβολές έχει  δύο μορφές, είτε ως διακοπή του σήματος,( στην προκείμενη περίπτωση χάθηκε το στίγμα του άτυχου Μιράζ ) είτε ως λανθασμένη ένδειξη θέσης. 

Το γεγονός ότι το αεροσκάφος του άτυχου Σμηναγού δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου σημαίνει ότι , οι πιλότοι μας δεν αντιλήφθηκαν ( προφανώς λόγο κόπωσης ) την παρεμβολή στα GPS που είχε σαν  αποτέλεσμα ( στηριζόμενοι στα όργανα του αεροσκάφους λόγο μειωμένης ορατότητας  ) να ¨βλέπουν ¨ μεγαλύτερη απόσταση από την επιφάνεια απ ότι ήταν στην πραγματικότητα .

Τούτο αποδείχτηκε μοιραίο κατά την κάθοδο τους για προσγείωση σε συνδυασμό με την σχετική έλλειψη ορατότητας που οφείλεται πράγματι στη χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή , δεδομένο όμως που δεν ήταν πρωτόγνωρο και δεν επηρέαζε τους έμπειρους πιλότους

Επίσημα πλέον οι Τούρκοι μπορούν να ισχυρίζονται ότι , «πράγματι είχε γίνει αναχαίτιση, αλλά όταν έπεσε το ελληνικό μαχητικό, δεν υπήρχε κάποιο τουρκικό αεροσκάφος κοντά »Να τους πιστέψουμε ;

Τον τελευταίο καιρό το τουρκικό σχέδιο  που δοκιμάζεται , είναι η αποκοπή και ηλεκτρονική απομόνωση κάποιου νησιού στο ανατολικό Αιγαίο.

Τι θα κάνετε τώρα κύριοι , εάν δεν μπορείτε να αποκλείσετε το ανωτέρω σενάριο ;

Θα σας πούμε εμείς τι θα κάνετε . 

Θα πείτε ότι «για την μη καθαρή έξοδο στις αγορές τον Αύγουστο αλλά και για τα επιπλέον οικονομικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων  φταίει τώρα  η Τουρκική Προκλητικότητα που μας αναγκάζει να δαπανήσουμε δις τάχα μου για στρατιωτικές δαπάνες »
Σεβόμενοι το πένθος της οικογένειας του άτυχου Σμηναγού αλλά και το σχετικό απόρρητο , δεν θα δώσουμε άλλα στοιχεία θα πούμε μόνο ένα πράγμα .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ !!
Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια του άτυχου Γιώργου και στην Οικογένεια της Π.Α


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ