Τετάρτη, Απριλίου 18

Προσοχή: Αν σας καλέσει αυτός ο αριθμός μην το σηκώσετε - Τηλεφώνημα–απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

Αν σας καλέσει αυτός ο αριθμός μην το σηκώσετε ή απλά προετοιμαστείτε...

Κατά καιρούς πολλά είναι τα τηλεφωνήματα – απάτες που τρομάζουν τους πολίτες και έπειτα βλέπουν τον λογαριασμό τους «φουσκωμένο».

Με το συγκεκριμένο όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.


Τις τελευταίες ημέρες αρκετός κόσμος έχει παραξενευτεί με ένα συγκεκριμένο τηλεφώνημα, χωρίς να έχει καταλάβει το τι συμβαίνει, τελικά όμως πρόκειται για μία φάρσα!

Υπάρχει μια εφαρμογή στο Google Play και στο App Store που ονομάζεται JokesPhone – Τηλεφωνικές Φάρσες. Όταν κάποιος την κατεβάσει, μπορεί να βάλει το τηλέφωνο όποιου ατόμου θέλει και η εφαρμογή τον καλεί κάνοντας του φάρσα. Ο αριθμός που θα φανεί σε εκείνον που χτυπήσει το κινητό του είναι +03 682686433 ή κάποιος παρόμοιος.

Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μερικές φάρσες, δήθεν για ραντεβού στο γιατρό, για φασαρία από το σκύλο σου, ακόμη και για φασαρία στο σ...ξ! Μάλιστα, μπορεί εκείνος που σας κάνει τη φάρσα να ακούσει το τηλεφώνημα, αφού γίνεται ηχογράφηση μέσω της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μάλιστα είναι νούμερο ένα στις εφαρμογές στο Google Play. ΠΡΟΣΟΧΗ, ο χρήστης που το σηκώνει δεν χρεώνεται στο λογαριασμό του. Βέβαια δεν γνωρίζουμε σε ποιους πηγαίνει ο αριθμός που δέχεται τη φάρσα.tro-ma-ktiko.