Δευτέρα, Απριλίου 16

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση με τη βοήθεια της φύσης

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση με τη βοήθεια της φύσης Εάν σε απασχολεί έντονα το θέμα της τριχόπτωσης και δεν θέλεις να καταφύγεις στα σαμπουάν και τα χημικά του εμπορίου, τότε δες 3 φυσικούς τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, που θα δυναμώσουν την τρίχα και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ξανά τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ο χυμός κρεμμυδιού δυναμώνει το θύλακα της τρίχας και μειώνει το χάσιμο των μαλλιών. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Dermatology, το κρεμμύδι έχει μεγάλη συγκέντρωση φλαβονοειδών, ισχυρών αντιοξειδωτικών στοιχείων με αντιφλεγμονώδη δράση που συμβάλλει στην αναζωογόνηση των μαλλιών και αποτρέπει την τριχόπτωση.


Η καψαϊκίνη που περιέχει η κόκκινη καυτερή πιπεριά, βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας, όπως υποστηρίζει η μελέτη στο Growth Hormone & IGF Research. Οι ειδικοί συμβουλεύουν καθημερινή πρόσληψη 6mg καψαϊκίνης.
Μία φυσική λοσιόν από δεντρολίβανο, φασκόμηλο και αλόη θα αυξήσει την πυκνότητα των μαλλιών και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της τρίχας.