Αυτή Η Σκόνη Είναι Πιο Ισχυρή Από Τη Μαγειρική Σόδα -Ανακουφίζει Κάθε Πόνο & Θεραπεύει Όλο Το Σώμα! -ΣΥΝΤΑΓΗ


Η ξηροδερμία, η αυξημένη εφίδρωση και η υπερβολική έκθεση στις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου, μπορούν να καταστρέψουν την εμφάνιση και την υγεία σας.
Υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να δώσετε προσοχή – να διατηρείτε το σώμα σας ενυδατωμένο, να το προστατεύετε από τον ήλιο και να ξεκουράζεστε αρκετά. Ευτυχώς,
όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια της σπιτικής λοσιόν μαγνησίου.

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία για την υγεία μας – συμμετέχει σε περισσότερες από 300 βασικές διεργασίες του σώματος, γι’αυτό και πρέπει να το λαμβάνουμε καθημερινά.
Ωστόσο, οι πιο πολλοί άνθρωποι έχουν ανεπάρκεια μαγνησίου, κάτι που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.
ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Βασικά Οφέλη Για Την Υγεία
  • Ανακουφίζει από τις φλεγμονές.
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα ενέργειας.
  • Βελτιώνει την υγεία των οστών.
  • Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη.
  • Βελτιώνει την απορρόφηση της βιταμίνης D από τον ήλιο.
  • Επιταχύνει την επούλωση των τραυμάτων.
Εκτός από τη λήψη μαγνησίου μέσω της τροφής, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για την απορρόφησή του από το δέρμα.
Αυτή η μέθοδος θα ικανοποιήσει της καθημερινές ανάγκες του οργανισμού σε μαγνήσιο (270-400mg για τους άνδρες, 280-300mg για τις γυναίκες) και το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χλωριούχο μαγνήσιο και νερό.
Η Dr. Norman Shelley διενήργησε πρόσφατα μια έρευνα κατά την οποία λοσιόν μαγνησίου εφαρμόστηκε στο δέρμα εθελοντών. Μετά από έναν μήνα, σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες είχαν αξιοσημείωτα υψηλότερα επίπεδα μαγνησίου στο σώμα τους, πράγμα που αποδεικνύει ότι αυτή η μέθοδος είναι ένας καλύτερος τρόπος αποθήκευσης μαγνησίου.
Πώς Θα Προετοιμάσετε Τη Λοσιόν

Υλικά
  • 1/2 φλυτζάνι χλωριούχο μαγνήσιο
  • 3 κ.σ. βραστό νερό
Παρασκευή & Χρήση
Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Στη συνέχεια, τρίψτε το μείγμα στο δέρμα σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά.
Αυτή η ισχυρή αλοιφή θα σας ανακουφίσει από τους πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις, ενώ θα βελτιώσει παράλληλα την ποιότητα της επιδερμίδας σας.
Η ίδια αλοιφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο για τις λοσιόν και τις κρέμες σώματος, αν προσθέσετε και λίγο λάδι καρύδας.
Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: 
Πηγή: naturalhealingmagazine.net
* Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.