Πέμπτη, Απριλίου 19

Στάθης Ψάλτης: Ξεχωριστό μνημόσυνο έκανε η κόρη του από την χήρα του Χριστίνα

Στάθης Ψάλτης: Ξεχωριστό μνημόσυνο έκανε η κόρη του από την χήρα του Χριστίνα | Newsit.grΜπορεί να μην έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά οι σχέσεις τους είναι τεταμένες.
Χωρισμένη στα δύο παραμένει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, ένα χρόνο μετά το θάνατό του. Μπορεί η κόρη του Μαρία να ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με την χήρα του πατέρα της Χριστίνα -μιας και δεν υπάρχει καν περιουσία- οι σχέσεις τους όμως παραμένουν “ψυχρές”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κόρη του Στάθη Ψάλτη τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται σύμφωνα με όσα γράφει το δημοσίευμα να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».


Tnewsit.gr