Πέμπτη, Απριλίου 19

ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΥΛΌΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ "ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...


"! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε με λεπτομέρεια τη συνέντευξη του Φώτη Μαζαράκη, του δικηγόρου που κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία σε βάρος όλων όσων ψήφισαν τα 3 μνημόνια. Πρόκειται για συνταγματικό έγκλημα που συνιστά παραβίαση του πολιτεύματος και άρα εσχάτη προδοσία. Η βουλή δεν κύρωσε τη δανειακή σύμβαση, αλλά μετέφεραν τις εξουσίες της...



νομοθετικής εξουσίας στην εκτελεστική. Είναι λοιπόν άκυρες όλες οι δανειακές συμβάσεις. Το 1ο Μνημόνιο είναι "σχέδιο Προγράμματος" (αντί για δανειακή σύμβαση), ενώ τα άλλα δύο μνημόνια είναι "σχέδια δανειακών συμβάσεων"! Μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαζαράκης ότι, οι κ.κ. Παυλόπουλος, Βενιζέλος, γνώριζαν ως συνταγματολόγοι για τη συνταγματική εκτροπή που συντελείτο με την ψήφιση των σχεδίων των μνημονίων (και όχι δανειακών συμβάσεων), αλλά την υπέγραφαν γιατί όπως δήλωσαν, έτσι τους το υπέδειξαν οι δανειστές!!!

Ο κ. Μαζαράκης (πάνω φωτό) κατέθεσε την μήνυση για εσχάτη προδοσία για λογαριασμό του ΕΠΑΜ και όλων των πατριωτών Ελλήνων. Ακούστε τη συνέντευξη-βόμβα από το 11.17'' ως το 33.19΄΄.


πηγη
http://www.ksipnistere.com