Δευτέρα, Μαΐου 21

Μπούκαραν πριν από λίγα λεπτά 150 μέλη του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ – Αστυνομικές πηγές: «Μας ζήτησαν να μην εμπλακούμε»

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ!
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ;
Μα φυσικά ΤΟ - ΣΚΑ-ΤΟ ο πολιτικός τους  προϊστάμενος και η κυβέρνηση της αριστεράς συμμορίας.
Στον Μπουτάρ-αγά όμως, δεν πήραν τέτοια διαταγή...
Αυτός "ο εισαγγελάκος", που ζήτησε την σύλληψη όσων "χάϊδεψαν" τον Μπουτάρ-κιναιδολάτρη, έχει να πει κάτι;;;

ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ:
Τα ... αστυνομικά όργανα  ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, αλλά μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ!
ΚΑΝΕΙΣ!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣτΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;




-
Στο ΣτΕ εισέβαλαν πριν από λίγα λεπτά περίπου 150 άτομα, το οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι μέλη του Ρουβίκωνα.

Έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

Άμεσα ο σκοπός Αστυνομικός ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο έχει μεταβεί η αστυνομία και αναζητά τους υπόπτους.



Για άλλη μια φορά, σύμφωνα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr οι επιχειρησιακές εντολές προς τις Αστυνομικές δυνάμεις περιπολίες και τις ομάδες αναζητήσεων από το κέντρο σύμφωνα με εντολές της ηγεσίας της ΓΑΔΑ, ήταν «διακριτική επιτήρηση των μελών του Ρουβίκωνα και καμία εμπλοκή μαζί τους», επισημαίνουν Αστυνομικοί της Ασφάλειας.


Σύμφωνα με το nantiareport.gr, άμεσα ο σκοπός Αστυνομικός ενημέρωσε το κέντρο της ΑΔ και πληρώματα του ΘΗΣΕΑ της ΑΔ και της ΔΙΑΣ, εντόπισαν τα άτομα σε αναζητήσεις να κινούνται μέσω της Μπενάκη προς την πλατεία Εξαρχείων .



Αναζητήσεις για τους δράστες της καταδρομικής «εαν εντοπισθούν» διαβιβαζε το κέντρο στα πληρώματα της ΑΔ σχεδόν 20’μετα την επίθεση», επισημαίνουν Αστυνομικοί, «όπως κάθε φορά όταν ο Ρουβίκωνας, πραγματοποιεί ενέργειες σε Κυβερνητικά κτίρια και χώρους στους οποίους τα μέλη του, βρίσκονται ιδεολογικά αντίθετοι», καταλήγουν.






Πηγή

 https://attikanea.blogspot.gr/