Τετάρτη, Μαΐου 23

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Μήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον εχθρό, μήπως συμπράττουμε εμμέσως στα σχέδιά του, μήπως φοβόμαστε και δειλιάζουμε να το τραβήξουμε μέχρι το τέλος γιατί κατά βάθος επιθυμούμε να μετέχουμε σ’ έναν αγώνα αναίμακτο, χωρίς κόστος;; 
Δεν νομίζω πως χρειάζονται πρόλογοι στο εξαίρετο άρθρο της κ. Χρύσας Πολίτη, που ακολουθεί.
Θαρρώ  πως με πολύ ψύχραιμη φωνή, δείχνει σε όλους μας, το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή


Δυστυχώς θα αναγκαστώ να αναλάβω τον άχαρο ρόλο να εκτραπώ από την κυρίαρχη καταγγελτική γραμμή που έχει διαμορφωθεί αυτές τις ημέρες σχετικά με την επίθεση στον κατάπτυστο συμμορίτη Μπουτάρη και εξηγώ αμέσως.


Πιστεύω ότι είναι άσκοπο και ανούσιο να αναλωνόμαστε αποκλειστικά σε στείρες καταγγελίες εναντίον των ανθελλήνων προδοτών και των πάσης φύσεως εγκληματικών ενεργειών τους εις βάρος των πατριωτών και του έθνους μας.
Βεβαίως είναι θεμιτό να τους γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε πολλοί και αγριεμένοι αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είμαστε αποφασισμένοι να το φτάσουμε στο τέρμα, δηλαδή στο να τους ανατρέψουμε.
Γι’ αυτό θα απευθυνθώ και θα γυρέψω την ευθύνη υπεράσπισης των ιερών και οσίων μας απ' όσους πραγματικά την φέρουν και έχουν την ικανότητα να συνεισφέρουν, οι άλλοι είναι προσκυνημένοι τί να αξιώσω από δαύτους;;; Έχει κάποιο νόημα να κράζεις ένα νεκρό τομάρι;; Από τους συνειδησιακά ζωντανούς θα απαιτήσεις να κινητοποιηθούν αλλά με τακτική, με επιχειρησιακό πλάνο όχι «εμπρός ορμάτε» και άναρχα. 

Αντιλαμβάνομαι την ιερά αγανάκτηση αλλά η αντίσταση θέλει δουλειά, προεργασία, και μελέτη. 
Ζούμε έναν ακήρυχτο-κηρυγμένο διαρκή πόλεμο, δεν γίνεται να το θυμόμαστε μόνο σε διαμαρτυρίες και να εκτονωνόμαστε. 
Έχουμε μετατραπεί σε παθητικούς καταναλωτές του συστήματος ακόμα και όταν θέλουμε να εκφράσουμε την αντίδρασή μας. 
Οι πρόγονοί μας όμως ήταν μεθοδικοί, πρωτοπόροι στην στρατηγική. 
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι τόσοι απόστρατοι στρατηγοί που εμφανίζονται διαδικτυακά και είναι πολυγραφότατοι και γνώστες του πως διεξάγονται οι πόλεμοι (ψυχολογικοί και αστικοί) δεν μπορούν να ενωθούν και να οργανώσουν μια αποτελεσματική αντεπίθεση-υπονόμευση του εχθρού.
Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να επιφέρουμε ούτε ένα σοβαρό πλήγμα όλες αυτές τις δεκαετίες σε όλη αυτή τη μαφία που μας διοικεί;
Αφού πλέον τον έχουμε διαβάσει τον εχθρό γνωρίζουμε τις μεθοδεύσεις του, τον έχουμε αποκωδικοποιήσει πώς είναι δυνατόν να θυσιάζουμε κατ’ αυτόν τον βλακώδη τρόπο το αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό μας σ' αυτούς ισχυροποιώντας τον;;;
Είναι ανώφελο και άλογο να ζητάμε τα ρέστα από τον εχθρό - ενώ γνωρίζουμε ότι πάντα θα λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο- ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θ’ αλλάξει εκείνος ενώ το πρόβλημα είμαστε εμείς που δεν τον μαχόμαστε ορθά.
Μήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον εχθρό, μήπως συμπράττουμε εμμέσως στα σχέδιά του, μήπως φοβόμαστε και δειλιάζουμε να το τραβήξουμε μέχρι το τέλος γιατί κατά βάθος επιθυμούμε να μετέχουμε σ’ έναν αγώνα αναίμακτο, χωρίς κόστος;; 

Το πρωί δουλειά και αγώνας για επιβίωση και το βράδυ στο διαδίκτυο εκτονώνουμε τον πατριωτισμό μας;; 

Τί φταίει;; 
 
Ένας πόλεμος σαφώς έχει «πεσόντες» αλλά τουλάχιστον να μην πέφτουν άδοξα όπως το 20χρονο αυτό παλληκάρι που τον αντιμετωπίζουν σαν να διέπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα των τελευταίων ετών ενώ οι αναρχοάπλυτοι σουλατσάρουν αμέριμνοι με ελευθέρας εγκληματώντας κατά του γηγενούς πληθυσμού.

Ας μην μετατρέψουμε τα ελληνόπουλα - που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο σύστημα αν καθοδηγηθούν σωστά - σε νεροκουβαλητές του συστήματος. 

 Να οικοδομούν κάτι μεγαλόπνοο όχι να τους χρησιμοποιεί ο εχθρός προς όφελός του διαρκώς για να ενισχύει την εικόνα του ως θύμα. 

Τους καταργούμε την δυνατότητα να γίνουν όντως ήρωες. 

Τώρα το μόνο που κατάφεραν είναι να βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών και συνεχώς να τους φορτώνουν αδικήματα που δεν θα έχουν πράξει μόνο και μόνο για να τους εξουθενώνουν. 

Αλλά αυτά τα ελληνόψυχα παλληκάρια των οποίων τα αισθήματα δικαίου και πατριωτισμού ξεχείλισαν δεν έχουν σωστούς ινστρούκτορες-μέντορες. 

Τώρα όλοι αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί που τα μπριζώνουν να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή δεν εμφανίζονται πουθενά για να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά όταν οργανώνεις ομάδες κρούσεις ως ηγέτης οφείλεις πρώτος να «θυσιαστείς» όταν οι δικοί σου βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σας διαβεβαιώνω ότι τα ίδια κάνουν και οι αναρχικοί, και μιλάω εκ πείρας, είναι 2-3 που δίνουν τις ντιρεκτίβες και όταν έρθει η ώρα της κρίσης όπου φύγει φύγει. Ο Έλληνας πατριώτης όμως δεν είναι χουλιγκάνος, ούτε αναρχικός οφείλει να πολεμά έξυπνα αλλιώς θα σκοτωθεί με την πρώτη τουφεκιά, δεν είναι αναρχικός για να έχει την κάλυψη του συστήματος στην στραβή.

Αυτές  οι δουλειές γίνονται οργανωμένα,  από εκατοντάδες…. και όχι να γίνεται εξιλαστήριο θύμα ένας πιτσιρικάς και οι καθοδηγητές του να λακίζουν…

Στην τελική σας αφορά όντως ο αγώνας ή είστε περιστασιακά αγωνιστές;;

Όχι ότι έχουμε καμία σχέση με αυτά τα μεγέθη αλλά το αναφέρω δίκην προτύπου εκπαίδευσης και προπαρασκευής αληθινών μαχητών γιατί αν πιστεύει κάποιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία  μόνο με τα  μπράτσα του είναι βαθιά νυχτωμένος. 
Όταν ο Φίλιππος Β’ τον πήγε στον Αριστοτέλη για να τον διδάξει, μετά το πέρας των  πρώτων μηνών τον ρώτησε τι του έμαθε.
Γεωμετρία;
Όχι απαντά ο Αριστοτέλης
Γεωγραφία? 
Όχι…
Φιλοσοφία? 
Όχι….   
Μουσική έστω? 
Όχι…
Και τι του μαθαίνεις εδώ και 6 μήνες;;
Προς το παρόν  ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ απάντησε ο Αριστοτέλης.
Ποιό το όφελος να έχεις αμαυρωμένο ποινικό μητρώο για μια κλωτσιά σε μια λούγκρα; 
Μήπως άλλαξε κατ’ ελάχιστο η ανθελληνική δυσωδία και μπόχα που μάς περιβάλλει; 
Αντιθέτως θα επιβάλλουν αυστηρότερα τρομοκρατικά μέτρα εναντίον μας, όχι ότι δεν θα το έκαναν ούτως ή άλλως αλλά τουλάχιστον δεν τους επιφέραμε κάποια σοβαρή στρατηγικής αξίας βλάβη στο βρωμοσύστημά τους…

Παρόλο που όλοι μας πιστεύω ότι πήραμε μια κάποια ικανοποίηση από το όλο σκηνικό απαξίωσης αυτού του αχαρακτήριστου υποκειμένου που παριστάνει τον δήμαρχο, αν το εξετάσουμε πιο νηφάλια θα διαπιστώσουμε ότι ουδέν ποιήσαμεν και ότι οι ειδήμονες πατριώτες είτε είναι δικηγόροι είτε πρώην στρατιωτικοί μπορούν να προσφέρουν πραγματικό έργο με πραγματικό αντίκτυπο εις βάρος των ανθελληνικών ανδρείκελων εκπαιδεύοντας πνευματικά και διανοητικά όλα αυτά τα ελληνόψυχα και χριστόψυχα παλληκάρια μας που αντί να χάνονται σε καφετέριες και σε εφήμερες απολαύσεις αγωνίζονται για την πίστη μας, την πατρίδα μας και για ό, τι ευγενές ιδανικό έχει παράξει αυτός ο ευλογημένος τόπος που έχει μετατραπεί σ’ ένα απέραντο σκουπιδαριό ιδεολογιών και μικροσυμφερόντων….

Ας μην χαραμίσουμε και εξαντλήσουμε όλη την δυναμική τους και τον ζήλο τους σε εκδηλώσεις βίας χωρίς αντίκρυσμα!

Χρύσα Πολίτη

 attikanea