Αυτή η πολιτική συμμορία και οι συνεργάτες της, έπρεπε να βρίσκονταν στο εδώλιο. Κι όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι μολύνοντας τον αέρα μας.Βία στην βία που μας ασκούν! Θάνατο στον θάνατο που μας σπέρνουν!

Γιατί «Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης».

Του Γκρεμιστή.
Δυο ακόμη καταγεγραμμένες αυτοκτονίες και σήμερα!
Κατά μέσο όρο πάνω από 2 συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν (δηλωμένα) καθημερινά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ποσοστό των πραγματικών αυτοκτονιών αγγίζει το 25πλάσιο των δηλωμένων!!!

Κάντε μόνοι σας την αναγωγή….

Οι περισσότεροι φεύγουν έτσι βουβά και σιωπηλά. Δεν αφήνουν σημείωμα, δεν θέλουν να έχουν σχέση με αυτό που αφήνουν πίσω τους.

Αυτήν την πανέμορφη πατρίδα, με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια το χρόνο που είναι παράγοντας ευδιαθεσίας και αισιοδοξίας, την έχουν καταντήσει να δημιουργεί στρατιές απελπισμένων ανθρώπων οδηγώντας τους ουσιαστικά, στον θάνατο!

Αυτή η θανατηφόρα μορφή βίας συναθροισμένη με τους χιλιάδες θανάτους από την βίαια στέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω της φτωχοποίησης και την κακή προληπτική ιατρική (πολυτέλειες τώρα) για τους ίδιους λόγους, ασκείται από το καθεστώς που λυμαίνεται τις ζωές μας και τις περιουσίες μας.

Ένα καθεστώς εθελόδουλων δοσίλογων σφουγκοκωλάριων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και των διεθνών τοκογλυφικών αγορών.

Και όπως φαίνεται ετοιμάζεται να στείλει τους νέους της πατρίδας μας (όσους δεν έχουν μεταναστεύσει), σε πολεμική σφαγή για να καθαρίσει μια και καλή με ότι δυναμικό έχει απομείνει στον τόπο μας.

Έπρεπε ήδη να έχει πάρει φωτιά ο λαός και να έχει τσακίσει τους φονιάδες του.

Αυτή η εξουσία δεν έχει καμία νομιμότητα με βάση την εγκληματική πολιτική της σε βάρος του λαού.

Αυτή η πολιτική συμμορία και οι συνεργάτες της, έπρεπε να βρίσκονταν στο εδώλιο. Κι όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι μολύνοντας τον αέρα μας.

Αυτή την ώρα δεν μας έχει απομείνει τίποτα άλλο.

Βία στην βία που μας ασκούν! Θάνατο στον θάνατο που μας σπέρνουν!

Κυνήγι και τσάκισμα όπου μπορούμε στα ανθρωπόμορφα τέρατα που μας κυβερνούν.

Όποιοι μιλούν για απολίτιστες συμπεριφορές και βάρβαρες αντιδράσεις του λαού, είναι ή βολεμένοι συνεργάτες τους ή συμβιβασμένοι δουλόφρονες. Είναι απέναντι!

Ο τρομοκρατημένος και καθημαγμένος λαός διψάει για εκδίκηση. Η αγανάκτηση ξεχειλίζει και όταν έρθει εκείνη η ώρα αλίμονο σε όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

Νόμος πλέον είναι το δίκιο του λαού! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτό το άθλιο κράτος που σπέρνει τον θάνατο και την ντροπιαστική εξαθλίωση.

Αυτό που μένει σε όσους έχουν λίγη ψυχή επάνω τους είναι η οργάνωση του αγώνα ώστε η όποια αιματοχυσία να μην πάει χαμένη.

Κι αν δεν γίνεται αλλιώς, ας γίνουν ερείπια όλα!

Γιατί …..

«Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης,
ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.
Και θέλει και το γκρέμισμα νου και καρδιά και χέρι.
Στου μίσους τα μεσάνυχτα τρέμει ενός πόθου αστέρι.
Κι αν είμαι της νυχτιάς βλαστός, του χαλασμού πατέρας,
πάντα κοιτάζω προς το φως το απόμακρο της μέρας…»

Κ. ΠαλαμάςΟ Γκρεμιστής: Σχετικά με τον συντάκτη


 http://sioualtec.blogspot.gr