Τετάρτη, Μαΐου 23

Συνταξιούχε το εμπέδωσες;

Οι Τσιπροκαμενοι , αυτοί που ψήφισες με απερισκεψία σου, σου έκοψαν τη σύνταξη. Ναι αυτοί.  Είναι προβλέψιμοι. Θα κάνουν εκλογές το φθινόπωρο  για να σου πουν ότι τις έκοψε η ΝΔ . Θα βγαίνουν στους δρόμους, να καίνε πόλεις και ανθρώπους και να φωνάζουν πάλι τα θρασίμια.
<<Εμείς δε θα τις κόβαμε. Είχαμε αφήσει περιθώρια>>. Και εσύ με την απλοϊκή σκέψη σου και με τις λίγες γνώσεις σου που δεν ενημερώνεσαι,  θα τους πιστέψεις μερικώς;  Θα είσαι πάλι τόσο αφελής ; Μετά από τόσα ψέματα δεν θα τους απορρίψεις;  Αυτοί που διορίζουν τώρα, τους  ανίκανους  χωρίς προσόντα με τα πλαστά πτυχία , αυτοί στους οποίους δίνουν ιθαγένεια θα είναι μαζί του λόγω συμφέροντος.   Οι υπόλοιποι τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα που δεν αργεί; Να τους μαζέψουμε! Σπιλώνουν πρώην πρωθυπουργούς!   Πουλάνε την Μακεδονία μας! Πουλάνε όλη τη χώρα, πουλάνε όλους εμάς . Δε θα πουλήσουν τις συνειδήσεις μας  μερικά συμφεροντολογικά ανθρωπάκια. Είμαστε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι εναντίον τους.   Τα ΕΛΤΑ δεν δίνουν τα χρήματα του κόσμου στη ΔΕΗ και ανέχονται όλοι την διαφθορά επί ΣΥΡΙΖΑ. Χρεοκοπούν τη ΔΕΗ  και δεν βγαίνει κανένας να αντιδράσει. Δίνουν κάνναβη στους νέους   γιατί τους συμφέρει να έχουν κοιμισμένους.

Η Ξαδέλφη Πολάκη πέφτει στα μαλακά ενώ θανάτωσε παιδί. Θα μπορούσε να ήταν το δικό σου.

Ανέχεσαι ένα τέτοιο κράτος των υλιστών που λένε τα αντίθετα,  αυτών που είναι ίδιοι με  τον Ιγκλέσιας; Πότε θα το καταλάβουμε; Όταν μας πουλήσουν για βιομάζα να πάρουν ιδιωτικά αεροπλάνα; Υλιστές είναι, απνευμάτιστοι είναι, απωθημενάκηδες είναι, συκοφάντες είναι, ζήλια και μίσος έχουν μέσα τους και τους ενδιαφέρει να ζήσουν αυτά που ζήλευαν πάντα. Εμείς που το ξέρουμε γιατί  τους αφήνουμε και αλωνίζουν;

Μητσοτάκη, πρέπει να τους μαζέψεις απτούς δρόμους .Επί Σαμαρά περνούσαμε βράδυ απτά Εξάρχεια άνετα. Πριν απτον Σαμαρά όχι. Μητσοτάκη ξέχνα  πολιτικά όλη την οικογένειά σου και μιμήσου τον Σαμαρά αν θέλεις διάρκεια!

Περιμένουμε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια περιμένουμε λιγότερους φόρους, περιμένουμε φιλελεύθερη πολιτική να ανακάμψει η χώρα μας!

Αλλάζουμε τη ψυχολογία των Ελλήνων, ώστε να μη τους ενδιαφέρουν οι διορισμοί!

Συνταξιούχε και εσύ θα χαίρεσαι όταν θα βλέπεις με καλή δουλειά το παιδί σου και το εγγόνι σου. Θα σου προφέρουν . Δε θα σε ενδιαφέρει τόσο η σύνταξη για να δώσεις.

αναγνωστης
 
 http://www.ksipnistere.com