Τετάρτη, Μαΐου 23

Αυτά είναι τα πάμφθηνα γυαλιά ηλίου που έχουν προκαλέσει ντελίριο! Δείτε που θα τα βρείτε στην Ελλάδα




Παροξυσμό έχει προκαλέσει στους καταναλωτές η νέα σειρά γυαλιών της VAGANZA
Η διάσημη Αμερικανική εταιρεία που έκανε τα ξύλινα γυαλιά ηλίου το απόλυτο must στην Καλιφόρνια , ξεκίνησε τη διάθεση της νέας σειράς γυαλιών ηλίου προσφέροντας τα γσε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, στο πλαίσιο επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής.

Οι τιμές προσφοράς που στα περισσότερα μοντέλα δεν ξεπερνούν τα 35€ (!) , έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους φίλους του brand παγκοσμίως, που σπεύδουν είτε στα επιλεγμένα καταστήματα οπτικών που τα διαθέτουν είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για να προμηθευτούν το μοντέλο της επιλογής τους.
Στη χώρα μας μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των VAGANZA σε γνωστό κατάστημα οπτικών στην Κηφισιά σχηματίστηκαν ουρές, αφού οι φόβοι πως τα γυαλιά θα εξαντληθούν, σε λίγες μόλις ώρες επιβεβαιώθηκαν!
Η εταιρεία ωστόσο όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της, συνεχίζει να προσφέρει τα γυαλιά της σε τιμές προσφοράς μέσω του ελληνικού ηλεκτρονικού της καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση: http://gr.vaganza.us , υποστηρίζοντας μάλιστα για τους Έλληνες πελάτες και την αντικαταβολή.