Κυριακή, Μαΐου 20

Έκλεισε η τεχνική συμφωνία για τη δ’ αξιολόγηση=εξαθλίωση των Ελλήνων

Τα πουτανάκια της Μέρκελ γιατί ονομάζουν  την μείωση συντάξεων και την αρπαγή περιουσιών τεχνική συμφωνία;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Γιατί δεν βασίζονται σε νόμους παρά μόνο σε συμφωνίες κι εμείς αποδεχόμαστε ως ηλίθιοι να μας τελειώσουν!

τεχνική συμφωνία με τους Mαφιόζους στο πλαίσιο της 4ης  αξιολόγησης -φτωχοποίησης που η παρανοϊκή κυβέρνηση καλείται τώρα να υλοποιήσει μια σειρά από ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ προαπαιτούμενα ως το Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Τότε αναμένεται να εγκριθεί και η τελευταία δόση του τρίτου μνημονίου, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα ποσό για το «μαξιλάρι ρευστότητας» ενόψει της εξόδου στις αγορές..
.από Συγγρού μεριά....

Η χαζοχαρούμενη κυβέρνηση Τσίπρα αναμένεται να καταθέσει στα μέσα Ιουνίου πολυνομοσχέδιο για να κλείσει τα προαπαιτούμενα....εκεί να δεις....θα σκάσει η είδηση εκλογών...
  Η συμφωνία που έκλεισε μεταξύ Μαφιόζων και υπαλλήλων τους, προβλέπει ότι ο ΕΝΦΙΑ του 2018 θα υπολογιστεί με τις νέες αντικειμενικές αξίες, και θα είναι φωτιά, θα μας τα σερβίρουν  στα μέσα Ιουνίου.

Οπως δήλωσε το χανουμάκι τους  Ευκλείδης Τσακαλώτος , «η τεχνική συμφωνία έκλεισε για τον αφανισμό των Ελλήνων, υπάρχει συμφωνία για όλα που τυπικά θα επικυρωθεί από το Eurogroup της Πέμπτης».
Συμφωνήθηκε, ότι τι πρέπει να γίνει ως το Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη, μερικά είναι πολύ δύσκολα τεχνικά, όπως οι μειώσεις συντάξεων, αύξηση ΕΝΦΙΑ, αρπαγή σπιτιών, αναγνώρισε ο τσόγλανος που παίζει ρόλο υπουργού Τσακαλώτος, αλλά όμως είναι αποφασισμένοι να μας φτάσουν ως το ΤΕΛΟΣ ..γιατί η αμοιβή τους είναι πολύ μεγάλη γι' αυτή τη βρώμικη δουλειά που έχουν αναλάβει οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σκοτώσουν ένα ολόκληρο Έθνος.

Συμπλήρωσε ότι την Πέμπτη «μπορεί να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το χρέος»--Μπούρδες , ενώ στο επόμενο Eurogroup, της 21ης Ιουνίου, θα συζητηθεί και η σκληρή μεταμνημονιακή παρακολούθηση, αλλά ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ .

Σύμφωνα με τον ίδιο ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  τα «αγκάθια» λύθηκαν με ικανοποιητικό τρόπο, αν και πρόσθεσε ότι προφανώς σε κάποια «βάλαμε νερό στο κρασί μας».

Οι διαπραγματεύσεις κύλησαν και αυτή όπως και την κάθε φορά γρήγορα και ομαλά, χωρίς πορείες, και χωρίς να κουνηθεί φίλο από τους ραγιάδες....

Οι Μαφιόζοι δήλωσαν τα εξής: «Η αποστολή των θεσμών στην Αθήνα ολοκληρώθηκε. Επετεύχθη τεχνική συμφωνία σε ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης του προγράμματος του ESM. Αυτή η συμφωνία θα παρουσιαστεί στο Eurogroup της 24ης Μαϊου 2018. Οι ελληνικές αρχές - τα πουτανάκια τους-αποσκοπούν στο να εφαρμόσουν αυτά τα μέτρα το ταχύτερο δυνατόν, ενόψει του Eurogroup της 21ης Ιουνίου 2018. Προς αυτό το σκοπό, εντατικές ανταλλαγές θα επακολουθήσουν μεταξύ των θεσμών και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Έκλεισε στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου η
.---ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΝΟΙ !

http://www.oxafies.com