Τετάρτη, Μαΐου 16

Η Christina Aguilera σε περιοδεία μετά από 10 χρόνια

Η Christina Aguilera σε περιοδεία μετά από 10 χρόνια

Η Christina Aguilera ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει το προσεχές φθινόπωρο την πρώτη της περιοδεία, στη βόρεια Αμερική, μετά από μία δεκαετία.
Με πρώτο σταθμό την πόλη Χόλιγουντ στη Φλόριντα στις 25 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια
έχει συμπεριλάβει 22 πόλεις στην περιοδεία «The Liberation Tour».



Το πρώτο τραγούδι της Aguilera με τίτλο «Accelerate» σε συνεργασία με τους Ty Dolla $ ign και 2 Chainz από το επερχόμενο άλμπουμ «Liberation» κυκλοφόρησε αυτό τον μήνα.

Στις 20 Μαϊου θα παρουσιάσει ένα ακόμη τραγούδι από το νέο άλμπουμ, το «Fall in Line» μαζί με τη Ντέμι Λοβάτο στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Το άλμπουμ της ποπ σταρ, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο τραγούδια, την παραγωγή των οποίων υπογράφει ο Yeezy (Kanye West) και δύο παραγωγής του Άντερσον Πάακ θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου.



Η Αμερικανίδα Christina Aguilera θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας. Είναι βραβευμένη τραγουδίστρια- τραγουδοποιός και ηθοποιός και έχει πουλήσει περισσότερα από 43 εκατομμύρια αντίτυπα των επτά άλμπουμ της παγκοσμίως

Επίσης έχει αναπτύξει έντονο φιλανθρωπικό έργο και είναι πρέσβειρα του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών.govastileto.gr