Τετάρτη, Ιουνίου 13

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΙ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! ΈΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΟΝ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΚΗΣ! ΚΟΥΛΗΣ: «ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟ». ΑΠΡΟΚΟΠΟΣ: «ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ…»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
paulop_mhtsot_arthrooo11
Απίστευτο πραξικόπημα στην δημόσια τηλεόραση! Η ΕΡΤ δεν έδειξε, όπως το έκανε το ΣΚΑΙ την συνάντηση Παυλόπουλου- Μητσοτάκη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 09:51! Βρώμικο παιχνίδι της ΕΡΤ! Δεν δείχνει την επίσκεψη…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να παρέμβει όπως θα πράξει και ο ίδιος έτσι ώστε η συμφωνία να έρθει στην Βουλή πριν την υπογράψει η κυβέρνηση.

«Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε εσάς χθες και τον ελληνικό λαό για την πρόθεσή του να υπογράψει μια συμφωνία η οποία εκχωρεί την μακεδονική γλώσσα και την εθνότητα. Ο λαός έχει ταχθεί ξεκάθαρα απέναντι στην συμφωνία αυτή. Ο πρωθυπουργός δεσμεύει την χώρα και δημιουργεί μια πραγματικότητα η οποία στην συνέχεια δεν θα μπορεί να αλλάξει», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Και πρόσθεσε: «Σας ζητώ να παρέμβετε και εσείς όπως και θα το πραξω κι εγώ, έτσι ώστε η συμφωνία αυτή να έρθει στην Βουλή για να διαπιστωθεί αν η κυβέρνηση περιβάλλει την συμνφωνια με την εμπιστοσύνη. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας για να δείξει οτι τηρεί το Σύνταγμα της χώρας. Εγω θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και εσείς που γνωρίζετε το Σύνταγμα μπορείτε να παρέμβετε για να γίνει το συνταγματικά ορθό».
Απαντώντας στο αίτημα του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι αποτελεί υποχρέωσή του να ακούσει τις απόψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε ότι, με πλήρη σεβασμό του συντάγματος θα πράξει αυτό που του αναλογεί.
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας άφησε τις πρώτες υπόνοιες. Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πλέον η Αξιωματική Αντιπολίτευση εξετάζει το ενδεχόμενο της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης





http://www.makeleio.gr/