Δευτέρα, Ιουνίου 18

«ΒΟΜΒΑ» από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟ! «ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ….»

690_0163cb20-0e96-49fd-b4cb-3fe42c1f2e53

Τα πυρά του εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στρέφει ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, μετά τη διαγραφή του το περασμένο Σάββατο από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν και έδωσε θετική ψήφο στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας για να πάρει ρύθμιση του χρέους, «φρένο» στη μείωση των συντάξεων και μείωση του ΕΝΦΙΑ.

«Επιμένω ότι έχει γίνει ανταλλαγή ονόματος και χρέους» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφερόμενος στη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.
Όπως τόνισε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».
Σημείωσε μάλιστα ότι ειπώθηκαν και άλλα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.
«Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει στη διαπραγμάτευση και πώς φτάσαμε εδώ», ξεκαθάρισε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.
Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ είχε συζητήσει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.
Ερωτηθείς για τις φήμες και την «κατηγορία» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι ψήφισε θετικά στην πρόταση μομφής γιατί «παζαρεύει» μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος συνδιαλέγεται μόνο με το λαό.
Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές» και τον κάλεσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.
«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου», δήλωσε.
«Ήμουν εγώ εκτός «γραμμής»; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ όσον αφορά τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη ότι δεν συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά σχολίασε ειρωνικά ότι «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





http://www.makeleio.gr/