Τρίτη, Ιουνίου 19

Λιακόπουλος … Έλληνες !!! Δεν θα απογοητευτούμε και δεν θα επιτρέψουμε την δημιουργία του «μεγάλου» μακεδονικού κράτους, ούτε την …

… δημιουργία αυτόνομων περιφερειών στην Ελλάδα.
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Όλα όσα γίνονται εδώ και χρόνια, σε σχέση με το θέμα της χρήσης του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τους Σκοπιανούς, έχουν σαν σκοπό την δημιουργία ενός κράτους που θα περιλαμβάνει ελληνικά, βουλγαρικά, σκοπιανά και αλβανικά εδάφη, θα ονομάζεται Μακεδονία και θα έχει πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.


Οι λόγοι που το θέλουν αυτό τόσο πολύ, δεν είναι λόγοι που έχουν να κάνουν με το χρήμα, ούτε με το εμπόριο, ούτε με τους φυσικούς πόρους, ούτε με τα ορυκτά που κρύβει μέσα της η μακεδονική γη, ούτε με τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, γιατί, όλα τα παραπάνω, οι κοσμοκράτορες:
  1. τα έχουν ήδη εξασφαλισμένα, αφού ελέγχουν απόλυτα και την Ελλάδα και την Βουλγαρία και την Αλβανία και βεβαίως τα Σκόπια.
  2. δεν το κάνουν για να περάσουν αγωγούς φυσικού αερίου από την Κασπία, αφού και αυτό το κάνουν ήδη όπως και όποτε θέλουν.
Έχω εξηγήσει στο παρελθόν τον λόγο για τον οποίο έχουν πάθος με την Θεσσαλονίκη, που την ονομάζουν δεύτερη Σιών και τους λόγους για τους οποίους θέλουν να την έχουν πρωτεύουσα ενός προστατευμένου κρατιδίου, πράγμα που από ότι όλοι ξέρουν, δεν μπορούν να κάνουν με την πρώτη Σιών (Ιεροσόλυμα), όπου ειρήνη, δεν μπορεί να υπάρξει.
Άσχετα με όλα τα παραπάνω, εμείς οι Έλληνες και βεβαίως οι Ελληνίδες, δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τον αγώνα και την πίστη και την πίεση και την επιμονή στην μη δημιουργία αυτού του κρατιδίου, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, αντιδρώντας σε κάθε βήμα που θα οδηγήσει σε αυτό.
Τα βήματα είναι:
  1. Η εφαρμογή της συνθήκης που στήριξαν οι Τσίπρας Καμμένος.
  2. Η αναβάθμιση του αυτόνομου διοικητικού ρόλου της περιφέρειας της Μακεδονίας μέσα στο ελληνικό κράτος.
  3. Η υποδαύλιση του αισθήματος δυσαρέσκειας των κατοίκων της βορείου Ελλάδος απέναντι στον αθηνοκεντρισμό, με μοχλό τα γεγονότα στο ποδόσφαιρο, που οδηγούν τον όχλο να λέει ασυναρτησίες περί απόσχισης από το «κράτος των Αθηνών».
4.Η ενεργοποίηση των ήδη ψηφισμένων νόμων για την δημιουργία ζωνών στην βόρειο Ελλάδα με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές.
  1. Δημιουργία αυτόνομης ελληνικής περιφέρειας της Μακεδονίας, σε συνδυασμό και με την περιφεριοποίηση και της Ελλάδας και όλων των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας.
6.Δημιουργία του κρατιδίου της Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Ψηλά το κεφάλι, ο αγώνας συνεχίζεται, γιατί αν το καλοσκεφτείτε το σχέδιο της Νέας τάξης έχει πολλά εμπόδια για να πραγματοποιηθεί.
el.gr

 triklopodia.gr/