Τρίτη, Ιουνίου 19

Κάποιος σε είχε καταλάβει από νωρίς, ΑΝΑΞΙΕ Πάκη Παυλόπουλε!!

Κάποιος σε είχε καταλάβει από νωρίς, ΑΝΑΞΙΕ Πάκη Παυλόπουλε!!


Κάποιος σε είχε καταλάβει από νωρίς και δε σε ψήφισε για ΠτΔ. 
Σήμερα δικαιώνεται!
Master Yoda

18/02/2015
Δήλωση-σοκ Κυριάκου: Οι τρεις λόγοι που δεν θα ψηφίσω Παυλόπουλο



«Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα», αναφέρει στη δήλωσή του

Τις πληροφορίες που υποστήριζαν ότι δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, επιβεβαιώνει με δήλωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει είναι τρεις οι λόγοι που τον κάνουν να πιστεύει πως ο κύριος Παυλόπουλος δεν είναι κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  • «Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, 
  • χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος 
  • δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα».

Ολόκληρη η δήλωση:
«Τιμώ τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο ως καθηγητή και ως δάσκαλο. Πρόκειται για εξαίρετο νομικό με βαθιά επιστημονική κατάρτιση.

Δεν έχω πειστεί, όμως, μέσα από την πολιτική του διαδρομή, ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τρείς λόγους: Δεν αντιστάθηκε στις “σειρήνες” του πελατειακού κράτους, χειρίστηκε με ανεπάρκεια μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της σύγχρονης ιστορίας μας, το Δεκέμβριο του 2008, και τέλος δεν εκφράζει τη θέση της Ελλάδας στη ενωμένη Ευρώπη με τον τρόπο που εγώ θα επιθυμούσα.

Πίστευα πάντα ότι στη δεδομένη χρονική συγκυρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν καλύτερο να μην είναι πολιτικό πρόσωπο. Φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να επιλέξει μια σπουδαία Ελληνίδα ή έναν σπουδαίο Έλληνα από την κοινωνία των πολιτών για να σηματοδοτήσει πράγματι την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται στην Πατρίδα μας.

Είναι δεδομένο ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα τον συγχαρώ, ελπίζοντας να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες μου. Εύχομαι πραγματικά να είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος.

Δεν θα προσέλθω στην ψηφοφορία γιατί σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλω να τον καταψηφίσω».