Τετάρτη, Ιουνίου 20

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;

Στον ανακριτή ο Κ. Μπαρμπαρούσης

Στον ανακριτή ο Κ. Μπαρμπαρούσης
Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε στις 11.50 το πρωί της Τετάρτης ο διαγραφείς από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, προκειμένου να απολογηθεί για το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων για εσχάτη προδοσία σχετικά με όσα είπε από το βήμα της Βουλής.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης με χειροπέδες στα δικαστήρια
Ο Κ. Μπαρμπαρούσης με χειροπέδες στα δικαστήρια







Βίντεο από τη μεταγωγή του βουλευτή στον ανακριτή:



Φωτογραφίες από τη μεταγωγή του Κ. Μπαρμπαρούση στον ανακριτή:









Εις βάρος του έχει συνταχθεί και νέα δικογραφία με κατηγορίες που αφορούν στην καταδίωξή του από τις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής, κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ρίου - Αντιρρίου και στη συνέχεια στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο βουλευτής εντοπίστηκε τη Δευτέρα επί της οδού Κυβέλης στην Πεντέλη και, όπως προέκυψε, κρυβόταν σε σπίτι φιλικού του προσώπου.

Το σπίτι όπου κρυβόταν ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη
Το σπίτι όπου κρυβόταν ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη


Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη την Παρασκευή το μεσημέρι από το κόμμα της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή, όταν ζήτησε ενώπιον της Ολομέλειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να προβούν σε πραξικόπημα.

Η σύλληψη

O Μπαρμπαρούσης κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε καμία αντίσταση. «Με το που αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ούτε αντέδρασε, ούτε προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη. Στάθηκε και περίμενε τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στο περιπολικό και από εκεί στη ΓΑΔΑ» ανέφεραν πηγές της αστυνομίας στο zougla.gr.

O βουλευτής το βράδυ της Παρασκευής έφτασε σε περιοχές της Αιτωλίας και στη συνέχεια, σε μία προσπάθεια προφανώς να μπερδέψει τις Αρχές και να αποφύγει τη σύλληψη, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αττική και να παραμείνει σε φιλικό του σπίτι στην Πεντέλη, περιοχή που την ξέρει πολύ καλά, αφού σε αυτή διέμενε και στο παρελθόν.

http://www.zougla.gr/